BUŘINKA přichází s novým úvěrem HYPO TREND, do konce roku 2006 bez poplatku za uzavření

27.09.2006 | , Stavební spořitelna ČS
Tiskové zprávy


Stavební spořitelna České spořitelny nabízí od 1. října 2006 nový typ překlenovacího úvěru HYPO TREND s měsíční platbou pouze 540 Kč za každých 100 000 Kč úvěru (výše úvěru není omezena).

Úvěr kombinuje výhody stavebního spoření a hypoték, je poskytován bez požadavku na počáteční vklad nebo spoření, současně není omezen nárok na státní podporu stavebního spoření. Tento úvěr lze navíc získat do konce letošního roku bez poplatku za uzavření smlouvy o poskytnutí úvěru.

„Klienty s potřebou financování bydlení zajímá především to, kolik měsíčně budou platit. Preferují jednoduchost, rychlost a rozumnou cenu. Nízkou měsíční splátkou, jejím jednoduchým výpočtem a  zpřehledněním úvěrové nabídky odpovídáme na tyto požadavky,“ sdělil Tomáš Nidetzký, místopředseda představenstva a 1. náměstek generálního ředitele Stavební spořitelny České spořitelny.

HYPO TREND umožňuje klientovi jednoduše si vypočítat výši měsíční platby. Postačí, když vynásobí výši svého úvěru stanoveným koeficientem. Nízká úroková sazba (4,15 % p.a.) je pevná po dobu tří let, úvěr ze stavebního spoření je úročen pevnou sazbou  (4,75 % p.a.) po celou dobu jeho trvání.

Zároveň od 1. října 2006 BUŘINKA zjednodušuje svou nabídku úvěrů tak, aby byla pro klienty srozumitelná a jednoduchá - snadný výpočet měsíční splátky, není požadován počáteční vklad a u úvěru ŠAMPION a TREND garantuje stejnou výši platby po celou dobu úvěrového vztahu. Výše platby je vždy sjednána jako minimální a klient může splácet úvěr až 28 let, ale také jej kdykoli a bez sankcí splatit, případně vložit mimořádnou splátku.


Nabídka překlenovacích úvěrů od 1. října 2006
 

Název Minimální měsíční platba na úvěr Úroková sazba p. a. Typ úrokové sazby Splatnost Podíl zůstatku na účtu ku cílové částce
HYPOTREND 0,54 % z cílové částky

4,15 %

Variabilní (pevná na 3 roky)

až 28 let

0 %
ŠAMPION 0,59 % z cílové částky

4,99 %

Pevná po celou dobu spaltnosti

až 25 let

0 %
TREND 0,74 % z cílové částky

6,45 %

Pevna po celou dobu spaltnosti

až 18 let

nad 20 % včetně
TREND 0,88 % z cílové částky

6,45 %

Pevná po celou dobu spaltnosti

až 18 let

0 % až 20 %

 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy