VOLKSBANK CZ má v Praze další pobočku

03.10.2006 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Volksbank CZ dnes otevřela v Praze další pobočku. Příští týden otevírá Volksbank CZ zároveň novou pobočku v Brně, v listopadu banka plánuje další pobočku v hlavním městě. Záměrem banky je pokračovat v rozšiřování pobočkové sítě, a to nejen v Praze, ale i v dalších větších městech.

Nová pobočka Volksbank CZ je umístěna v Praze 1 v Revoluční ulici č. 14. Jedná se o univerzální obchodní místo s komplexní nabídkou produktů a služeb banky určené zejména pro drobnou klientelu. Pobočka bude vybavena hotovostní pokladnou, bankomatem s dvacetičtyřhodinovým provozem a terminálem pro bezplatný tisk výpisů.

„Zvolená lokalita byla vybrána s ohledem na umístění stávajících poboček - Lazarská, Vinohradská, Kaprova, Strossmayerovo náměstí a nejnověji Moskevská ulice. Současně bylo naší snahou reflektovat poptávku a požadavky stávajících klientů banky,“ uvádí Miroslav Janda, pražský regionální ředitel Volksbank CZ. „A protože se Volksbank snaží pro klienty hledat individuální řešení, je pro nás rozšiřování pobočkové sítě prioritou.“

Interiér pobočky je rozvržen tak, aby všichni klienti měli zajištěnu maximální míru diskrétnosti při jednání se zaměstnanci banky. Otevírací doba bude od 9.00 do 17.00 a ve čtvrtek do 18.00 hodin. Předpokládané produktové těžiště pobočky lze očekávat v oblasti úvěrových obchodů, zejména pro občany a podnikatele.

Pobočku v Revoluční ulici povede Martin Křupala. Do Volksbank přichází z pražské pobočky Bawag Bank CZ, a. s., kde kromě péče o privátní a V.I.P. klienty měl na starost i segment SME.

„V nové pobočce se chceme zaměřit na to, co banka dobře umí, na úvěrování. A to jak v oblasti firemních úvěrů, tak i u privátních klientů – zde hlavně hypoteční úvěry pro občany ČR, i pro cizince. Volksbank si je vědoma růstu zájmu o hypoteční úvěry, proto neustále zlepšujeme proces schvalování a jsme nyní schopni zajistit u klasické hypotéky pětidenní lhůtu, po jejímž uplynutí bude mít klient úvěr schválený, a to včetně veškeré smluvní dokumentace,“ okomentoval vize nové pobočky Martin Křupala.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy