Úvěr zdarma a půjčka bez úroků k 10 letům Cetelem v ČR

03.10.2006 | , Cetelem
Tiskové zprávy


CETELEM ČR, a.s. slaví v říjnu letošního roku deset let od svého vzniku a při této příležitosti připravil speciální nabídku pro klienty.

Úvěry zdarma s nulovou přímou platbou a měsíční splátkou pouze 5 % z ceny zboží nabízí Cetelem v prodejnách svých obchodních partnerů v průběhu celého října. Zájemci o osobní půjčku mohou zase získat až 1 rok bez úroků.

„Desáté výročí naší společnosti jsme se rozhodli oslavit společně s našimi klienty. Připravili jsme pro ně výhodnou narozeninovou nabídku jak pro úvěry poskytované v prodejnách, tak pro osobní půjčky,“ uvedl ing. Václav Horák, generální ředitel společnosti Cetelem.

Úvěry zdarma, které Cetelem nabízí v prodejních místech svých obchodních partnerů, jsou úvěry s nulovou přímou platbou v prodejně a pouze 5% měsíční splátkou. Po deseti měsících splácení má klient možnost svůj úvěr doplatit a mít ho tak bez navýšení (RPSN je 0). Klient neplatí žádné další poplatky za vyřízení úvěru nebo za vedení úvěrového účtu, zaplatí tedy pouze skutečnou cenu zboží a úvěr získá zcela zdarma. Tato mimořádná nabídka platí od 1.10. do 31.10.2006 u více než 4 000 obchodních partnerů Cetelem.

Narozeninová Osobní půjčka Cetelem oslovuje klienty výhodnou úrokovou sazbou a až rokem bez úroků. Narozeninová osobní půjčka se pohybuje od 50 do 500 tisíc korun a v závislosti na délce splácení mohou klienti získat 6 měsíců bez úroku (u splatnosti 24 a 36 měsíců) nebo 1 rok bez úroku (u splatnosti 48 a 60 měsíců). Narozeninová půjčka je navíc zcela bez poplatků – klienti neplatí poplatek ani za uzavření smlouvy, ani za vedení účtu. Díky těmto výhodným podmínkám se RPSN pohybuje již od 8,98 %. Nabídka narozeninové osobní půjčky trvá do konce roku 2006.

„Kvalitní nabídka produktů je jedním z důvodů, proč nás klienti vyhledávají a proč se k nám vrací. Za dobu naší existence jsme v prodejních místech našich partnerů poskytli již více než milion spotřebitelských úvěrů. Věřím, že úspěšný bude i letošní rok. Letos jsme již financovali úvěry za více než 6 miliard korun, zatímco v předchozím roce jsme této výše dosáhli až v průběhu listopadu,“ doplnil ing. Václav Horák.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy