Předplacené karty jsou o Vánocích výhodnější

23.11.2006 | , Finance.cz
FinTriky


Zajímá vás jaké vánoční akce si pro budoucí či stávající klienty předplacených karet připravili mobilní operátoři? Boj o nové klienty už začal a ani jeden z nechce zůstat pozadu.

Téma týdne: Jak ušetřit za telefon

Přestože mobilním operátorům každoročně roste počet tarifních zákazníků, předplacené karty si stále najdou své klienty. Mít své výdaje pod kontrolou, byť za cenu dražších služeb, je pořád pro mnohé lidi prioritou. Také všichni tři poskytovatelé služeb mobilních sítí ve svých nabídkách mají různé modifikace předplacených karet. A protože je nyní předvánoční doba, tj. již tradiční čas slev a bojů o nové zákazníky, rozhodli jsme se zveřejnit aktuální nabídky předplacených karet O2, T-Mobile či Vodafone. Pokud uvažujete o nákupu mobilního telefonu či pouze změně operátora, nenechte si ujít následující řádky.

Vánoční nabídka O2

  • Nová vánoční karta s tarifem O2 Fajn za cenu 95 Kč je určena všem zákazníkům předplacených služeb. Při prvním dobití v jakékoliv hodnotě bude ke vstupnímu kreditu 10 Kč automaticky připsána částka 85 Kč. Zákazníkovi se tak jednorázově vrátí investice do nové SIM karty.
  • Všichni zákazníci, kteří si do konce ledna 2007 pořídí vánoční O2 Fajn SIM kartu a zároveň si aktivují službu Dlouhý víkend, mohou volat po celý den od pátku do neděle v rámci ČR neomezeně po dobu 6 měsíců zcela zdarma. Pro využívání neomezeného volání zdarma je vždy nutné dobití kreditu v předcházejících 4 týdnech minimální částkou 300 Kč. Pokud není v průběhu promo období naplněna podmínka dobití minimální částkou 300 Kč, bude služba následující 4 týdny zpoplatněna týdenním poplatkem ve výši 49 Kč (bez DPH). Po splnění podmínky dobití bude moci zákazník následující měsíc (4 týdny) službu Dlouhý víkend využívat opět zdarma.

Vánoční nabídka T-Mobile

  • Již od druhého října je připravena speciální vánoční edice Twist karet. Na nich je nastaven tarif Twist Vánoce 2006, s nímž mohou jeho uživatelé volat do sítě T-Mobile jen za 1 Kč za minutu, a to ve všední dny od 21.00 do 9.00 a celý den o víkendech a svátcích. Tyto hovory budou korunou sazbou účtovány až do konce června 2007. Kartu s tarifem Twist Vánoce 2006 si mohou zájemci pořídit samostatně - přijde na 249 Kč s DPH a obsahuje kredit 50 Kč - nebo v rámci Twist sady.
  • Ve vánoční nabídce nechybí letos ani Twist karta za výhodnou cenu. Nové Twistové číslo a 20korunový kredit bude stát zájemce 99 Kč s DPH, přičemž služby budou účtovány podle cenového programu Twist Standard.
  • Každý zákazník, který si do konce roku zakoupí telefon v Twist sadě, získává nárok na slevu 600 Kč z ceny telefonu. Musí si přitom nabít telefon na nejméně 600 Kč.

Vánoční nabídka Vodafone

  • Majitelé předplacených karet a firemní i nefiremní uživatelé s aktivním číslem v síti Vodafonu od 1. ledna do 1. dubna získají víkendové SMS do domácí sítě zdarma. Aktivace služby probíhá automaticky.
  • Spolu s vánoční nabídkou operátor představil i novou předplacenou kartu nazvanou Vodafone divoká karta. Ta však není pouhou součástí časově omezené vánoční nabídky. Jde o zcela nový předplacenkový tarif, který v budoucnu nahradí oba stávající tarify. Pořizovací cena nové Vodafone divoké karty je snížena na 200 korun. Za tuto cenu získáte kromě samotné SIM karty i přednabitý kredit ve stejné hodnotě. Při aktivaci karty do 28.2.2007 získáte navíc v rámci vánoční nabídky 300 korunový kredit zdarma po prvním dobití.

Přečtěte si další naše finanční tipy, triky, rady a doporučení! 

Autor článku

Nadja Fehimovič  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FinTriky