Klienti GE Money Bank používají platebních karet stále častěji pro platby v obchodech

01.12.2006 | , GE Money Bank
Tiskové zprávy


Počet transakcí na jednu platební kartu zadaných klienty GE Money Bank na obchodních místech meziročně vzrostl o více než 10 %. Klienti častěji používají platební kartu i pro zaplacení menších částek.

Aktivní využívání platební karty Maestro se vyplatilo klientce GE Money Bank, která v soutěži společnosti MasterCard vyhrála 20 000 Kč. K předání výhry dojde dnes na pobočce GE Money Bank na Strossmayerově náměstí.

Počet klientů GE Money Bank, kteří využívají platební karty Maestro se meziročně zvýšil o 7 %. S rostoucí skupinou uživatelů přibývá nejenom celkové množství transakcí zadaných prostřednictvím karet, ale také počet transakcí na jednu platební kartu.

„ Za poslední rok GE Money Bank u svých klientů zaznamenala více než 10 % nárůst počtu transakcí zadaných na jedné kartě. Za touto skutečností stojí fakt, že lidé  platí kartou i malé nákupy v hodnotě kolem 100 Kč. Platební karta se tak stává u řady lidí každodenním platebním nástrojem,“ řekl Daniel Šenolt, manažer platebních karet GE Money.

Trend častějšího využívání platebních karet dokládá i oceněná dvacetiletá klientka GE Money Bank z Prahy. Během října 2006, kdy soutěž společnosti MasterCard probíhala, platila svou kartou celkem v 8 případech a v průměru se jednalo o částku 105 Kč.

Soutěž společnosti MasterCard se uskutečnila v říjnu a mohli se jí účastnit všichni držitelé platebních karet Maestro, kteří splnili podmínky soutěže. Aktivním používáním karty pro platbu v obchodech byli její majitelé zařazeni do slosování o hodnotné ceny. Vylosovaných 10 výherců získává poukaz v hodnotě 20 000 Kč na nákup zboží dle vlastního výběru v obchodě s elektronikou.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy