EUROleasing přináší firmám evropské peníze

18.12.2006 | , Finance.cz
LEASING A SPLÁTKY


Vedoucí hráč na trhu leasingu, společnost ČSOB Leasing, přichází s novým produktem EUROleasing 2007, díky němuž mohou zákazníci financovat investiční projekty s využitím evropských finančních zdrojů.

Univerzální leasingová společnost ČSOB Leasing, která zaujímá vedoucí příčku mezi leasingovými společnostmi podle objemu nově uzavřených obchodů, uvádí na trh nový produkt EUROleasing 2007. Jde o zvýhodněný finanční leasing s podporou Evropské investiční banky (EIB), prostřednictvím něhož mohou zákazníci financovat rychle, jednoduše a výhodně investiční projekty s využitím evropských finančních zdrojů. Tento produkt je určen tuzemským malým a středním podnikům a jeho úkolem je pomoc při realizaci investic v průmyslové sféře i ve službách, které přispívají k energetickým úsporám, podpoře ochrany životního prostředí a rozvoji cestovního ruchu.

Úroková úspora
A jaká je hlavní výhoda EUROleasingu? „Zákazník využitím produktu EUROleasing 2007 dostává výrazně nižší leasingový úrok než ten, který je běžně dostupný při uzavírání leasingové smlouvy. Celkově tak můžete za dobu trvání leasingové smlouvy ušetřit desítky tisíc korun,“ vysvětluje Karel Bouček, generální ředitel ČSOB Leasing.

Kdo na něj má nárok?
Tento způsob zvýhodněného eurofinancování mohou využít firmy s méně než 250 zaměstnanci, jejichž roční obrat nepřevyšuje 40 milionů eur, tj. zhruba 1,12 miliardy korun, případně celková roční bilanční suma nepřekročí 27 milionů eur (756 milionů korun). Pak už jen stačí předložit investiční projekt v hodnotě minimálně 40 tisíc EUR (1,12 milionu korun) s minimální hodnotou financování 20 tisíc EUR (560 tisíc korun). Produkt EUROleasing 2007 mohou využít firmy pro své projekty v oboru strojírenství, polygrafie, zpracování plastů, zpracování dřeva, chemického průmyslu, stavebnictví a služeb včetně logistiky.

Tuto nabídku je možné využít do konce července 2008. Podrobnější informace jsou k dispozici na internetových stránkách www.csobleasing.cz/eib nebo jednotlivých pobočkách společnosti.

Autor článku

Lukáš Buřík  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: LEASING A SPLÁTKY