Ať žije Silvestr!

28.12.2006 | , Finance.cz
FinTriky


Konec roku 2006 se blíží, právě se rozhodujete kde oslavíte letošního Silvestra a přemýšlíte, na kolik by vás asi vyšlo strávení silvestrovského večírku v některé z tuzemských restaurací? Poradíme vám!

Téma týdne: Slavíme Silvestra

Většina lidí tráví konec roku v klidu domova či rodinné chaty a místo bujarých veselic raději upřednostní povídání se svými nejbližšími s oblíbeným nápojem v ruce. Stále více Čechů však v posledních letech začíná oslavovat Silvestra v zahraničí. Milovníci zimních sportů většinou navštěvují některé alpských středisek a náruživí cestovatelé míří nejčastěji do některého z exotických koutů země. Silvestra je možné příjemně oslavit také v některé z českých restaurací, které pro tento účel pořádají silvestrovský večer plný zábavy. A právě na tento způsob jsme se v dnešním fintriku zaměřili.
 

Silvestrovský program

Mezi základní služby, které restaurace v rámci silvestrovského večírku nabízí, patří především silvestrovské menu, živá či reprodukovaná hudba, přípitek o půlnoci a ohňostroj. Některé restaurace však svým účastníkům nabízejí i možnost zatancovat si na diskotéce, vyhrát něco hodnotného v tombole, vykoupat se v aquaparku či se v průběhu zábavního programu účastnit některé ze zajímavých soutěží.
 

Na kolik vás Silvestr vyjde

Cena silvestrovského večírku je závislá jak na umístění a image dané restaurace, tak na počtu a kvalitě nabízených služeb. Pohybuje se přibližně od 500 korun výše. Při objednání silvestrovského večírku vám však doporučujeme si příslušný počet osob zarezervovat již v předprodeji. Doba, jak dlouho dopředu je potřeba si lístky zarezervovat, závisí na atraktivnosti vybrané restaurace. Tedy čím více žádaná restaurace je, tím více dopředu je nutné si účast objednat.
 

Tabulka: Kde budou Češi v letošním roce trávit Silvestra

 

Zdroj: Factum Invenio

 

Přečtěte si další naše finanční tipy, triky, rady a doporučení!

Autor článku

Vladimír Šindelka  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: FinTriky