Levná půjčka na bydlení od Cetelem

23.01.2007 | , Cetelem
Tiskové zprávy


Cetelem přichází s nabídkou levné a flexibilní půjčky na bydlení.

Osobní půjčku na bydlení mohou nyní klienti získat s výhodnou úrokovou sazbou od 6,5 % p.a. a dobou splatnosti až 10 let. Půjčka na bydlení navíc umožňuje měnit délku splácení a výši splátky i v průběhu splácení úvěru. Tato mimořádná nabídka platí do konce února 2007.

Cetelem přichází s výhodnou nabídkou účelové osobní půjčky s úrokovou sazbou od 6,5 % p.a. (RPSN od 6,7 %), která je určená speciálně pro financování bydlení. Klienti mohou použít tuto půjčku na koupi pozemku, bytu nebo domu a jejich případnou rekonstrukci. „V loňském roce směřovala polovina všech osobních půjček na bydlení. Rozhodli jsme se tedy připravit pro naše klienty speciální nabídku s nízkou úrokovou sazbou, která jim umožní rozložit vysoké náklady na pořízení bydlení do delšího časového období,“ uvedl Jan Pangerl, ředitel správy přímého prodeje společnosti Cetelem.

Výhodnou půjčku na bydlení mohou klienti splácet až 10 let a rozložit si tak splácení na delší období, než nabízí běžné spotřebitelské úvěry. V průběhu splácení mohou klienti navíc měnit výši splátky nebo délku splácení, a to již po zaplacení prvních šesti splátek. S půjčkou se nepojí žádné poplatky za vedení či správu úvěrového účtu, klienti platí pouze poplatek za vyřízení smlouvy ve výši 1 % z výše úvěru. Stejně jako všechny Osobní půjčky Cetelem mohou klienti vyřídit veškeré náležitosti půjčky na bydlení po telefonu a potřebné doklady poslat poštou. Návštěva pobočky není nutná a klienti tak ušetří čas, který mohou věnovat plánování nového bydlení.

K půjčkám na bydlení si klienti mohou sjednat výhodné pojištění schopnosti splácet pro případ dlouhodobé pracovní neschopnosti, invalidity, smrti nebo ztráty zaměstnání. Pokud by v průběhu splácení potkala klienta některá z uvedených nepříznivých životních situací, převezme za něj úhradu splátek pojišťovna.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy