Komerční banka přichází se zvýhodněnými půjčkami pro klienty postižené orkánem Kyrill

25.01.2007 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka se rozhodla okamžitě reagovat na situaci způsobenou orkánem Kyrill a vyjít vstříc občanům i podnikatelům, kteří byli postiženi touto ničivou vichřicí a připravila nabídku výrazně zvýhodněných úvěrů, které umožní okamžité řešení havarijní situace i případnou rozsáhlejší rekonstrukci poničených nemovitostí.

Speciální nabídka KB pro občany a podnikatele postižené vichřicí:

  •  Zvýhodněný spotřebitelský úvěr
    Občanům, kteří byli zasaženi vichřicí, nabízí Komerční banka speciální nabídku spotřebitelského úvěru až do výše 500 000 korun na řešení jejich nepříznivé životní situace. Spotřebitelský úvěr s výrazně sníženou úrokovou sazbou 7,9 % p.a. je poskytován zcela bez poplatků a zdarma je i vedení úvěrového účtu. Půjčka je vyřízena a peníze jsou připsány na účet klienta nejpozději do 24 hodin. Doba splatnosti půjčky je až 6 let.
  •  Zvýhodněný podnikatelský úvěr
    Pro podnikatele a podniky je k dispozici Profi úvěr za zvýhodněných podmínek. Atraktivní úroková sazba 6,9 % a nulové poplatky za poskytnutí úvěru umožní podnikatelům získat velmi levné finanční prostředky až do výše 8 000 000 korun. Podnikatelé, kteří mají alespoň 6 měsíců účet u KB, mohou navíc získat až půlmilionový limit Profi úvěru bez jakéhokoli vyhodnocování finanční situace.
  •  Individuální splátkový kalendář
    Klientům z řad občanů a podnikatelů, kteří v současné době splácejí úvěr a vzhledem k tísni způsobené vichřicí mají s tímto splácením problém, je Komerční banka připravena vyjít vstříc sestavením individuálního splátkového kalendáře. Jednotlivá obchodní místa KB budou všechny požadavky na zavedení tohoto typu splátkového kalendáře řešit s klienty individuálně.
  •  Nulové poplatky za předčasný výběr
    Vzhledem k mimořádné situaci se Komerční banka rozhodla usnadnit i přístup k penězům vázaným na termínovaných a spořících účtech a nabízí klientům mimořádný výběr zcela bez poplatku. Žádosti o předčasný výběr z uvedených typů depozit bude Komerční banka řešit s klienty individuálně.

Speciální nabídka KB pro města a obce postižené vichřicí:

  •  Nulové poplatky za vyhodnocení a realizaci úvěru
    Městům a obcím vyhlašujícím veřejné zakázky na financování škod nabízí KB nulové poplatky za vyhodnocení a realizaci úvěru.

Občané, podnikatelé a podniky postižení vichřicí mohou nabídku využít již od pondělí 29.ledna 2007. Tato nabídka je platná až do konce března 2007. Komerční banka nebude po klientech požadovat žádné složité prokazování souvislosti mezi jejich požadavkem a škodou způsobenou hurikánem. K uplatnění úlev tak postačí pouze čestné prohlášení klienta.
Všechna majetková pojištění, která Komerční banka nabízí ve spolupráci s pojišťovnou Allianz, kryjí škody v důsledku živelní události. Klienti se tak mohou plně spolehnout na pojistnou ochranu zajištěnou těmito produkty.
Nadace KB – Jistota má také připraveny finanční prostředky pro pomoc sociálně slabým občanům a neziskovým organizacím postiženým ničivou vichřicí. 

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy