Bezplatná analýza rizik pro firmy od VOLKSBANK

25.01.2007 | , Sberbank CZ
Tiskové zprávy


Volksbank CZ začala nabízet bezplatnou analýzu vyhodnocující měnová a úroková rizika, kterým může být podnik vystaven. Nabídka platí od 12. 1. 2007 a je určena středním a menším firmám s ročním obratem do 150 mil. korun.

„Současné hospodářské trendy a ekonomické analýzy hovoří jasně. V letošním roce očekáváme postupný nárůst korunové úrokové sazby o 0,25 % až 0,50 % a pravděpodobně také další posilování kurzu koruny vůči euru. Tento vývoj trhu může přinést určité dodatečné náklady. Plánující podniky proto přemýšlí nad tím jaké, a jak je minimalizovat,“ shrnuje nový projekt banky Ing. Mojmír Dvořák, vedoucí odboru Firemní klientela Volksbank CZ, a.s.

Na základě firmou poskytnutých údajů přezkoumají finanční poradci Volksbank případná rizika a s tím spojené dodatečné náklady firmy a doporučí nejvhodnější nástroje, jak je snížit. To vše samozřejmě zdarma. Součástí procesu je osobní schůzka klienta s bankovním profesionálem.

„Finanční experti Volksbank připraví řešení na míru, díky kterému firmy získají přehlednou a účinnou kontrolu nad úrokovými i měnovými riziky“, dodává k projektu Mojmír Dvořák.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy