TÜV SÜD v České republice prochází počátkem roku 2007 řadou změn

21.02.2007 | , TÜV CZ s.r.o.
Tiskové zprávy


Naše společnost je dceřinou společností skupiny TÜV SÜD, která dnes nabízí své služby po celém světě, má téměř 10000 zaměstnanců a 500 dceřiných společností nebo zastoupení.

Počátkem roku 2006 byla učiněna některá strategická rozhodnutí, která nastartovala mimo jiné i změny v názvech společností náležejících tehdy ještě ke skupině  označené TÜV Süddeutschland, ale i jejich filozofii a přístupu k portfoliu služeb i k zákazníkům.
Tak došlo k razantnímu rozšíření spektra  služeb do oblasti zvané PEOPLE – LIDÉ, k pevnému zacílení na spokojeného zákazníka,kterému je poskytnuta komplexní služba všude tam,  kde ji potřebuje .
Jako velmi důležité se ukázala nutnost pomoci  veřejnosti v orientaci ve světě zkušebních společností, kdy zejména ty s označením TÜV v názvu nebyly dost dobře identifikovatelné. Bylo tedy rozhodnuto, že  všechny společnosti náležející ke skupině TÜV Suddeutschland, ponesou v názvu jasnou identifikaci : označení  TÜV SÜD.
Proto  i  v České repulice dochází dnes k úpravám názvů našich společností. Vedle těchto změn spočívajících v posílení identifikace  našich společností, stojíme nyní ve fázi  změn , které se týkají manažerských pozic ve společnostech TÜV SÜD v České republice.

Jak se tedy změní název TÜV CZ?
Nově nás budete potkávat jako TÜV SÜD Czech. Ovšem, změna názvu společnosti není jediná.  U firmy dochází i k posílení manažerských pozic  - od 1.12.2006 působí  jako zástupce ředitele, pana ing. Ivo Dršťáka, pan Jörg Oldorf.  42-letý  strojní inženýr bude zodpovědný mimo jiné  za budování obchodní oblasti TÜV SÜD – zvané PEOPLE – LIDÉ. Oblast PEOPLE je  označením všech činností a služeb, které směřují v končeném důsledku ke zkvalitnění a zvýšení bezpečnosti  poskytovaných služeb od  potravin až po zdravotnictví. V naší společnosti se nyní týká především rozšiřování spektra dalších certifikačních  služeb do oblasti potravin, poskytování zdravotní i lázeňské péče, do  obchodování po internetu, do rozšíření spektra nabídky témat školení atd.

Namísto krátkodobých efektů sází pan Oldorf  na perspektivitu  a stabilitu při vývoji  nových služeb  k doplnění portfolia TÜV SÜD. „Jako důležité předpoklady  pro posilnění inovačních procesů  podniku budeme podporovat flexibilní myšlení  a cíeně investovat,“ vyjadřuje se pan Oldorf.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy