Tisková zpráva - Hospodaření CAC Leasingu

03.12.1999 | ,
DANĚ


Společnost CAC LEASING, a

Spole

čnost CAC LEASING, a. s., jedna z nejúspěšnějších leasingových společností v České republice, opět potvrdila své silné postavení na trhu leasingových společností, když se v žebříčku "Českých 200 nejlepších" zveřejněném 26. Listopadu v Hospodářských novinách umístila na vynikajícím 24. Místě. Mezi leasingovými firmami se společnost CAC LEASING dokonce umístila na první pozici, což opět potvrzuje její vedoucí postavení na leasingovém trhu u nás.

Společnost CAC LEASING ke konci října t. r. profinancovala nové obchody za více než 8,5 miliard korun a uzavřela okolo 17 850 nových leasingových smluv, z nichž zhruba tři čtvrtiny tvoří smlouvy na osobní, užitkové a nákladní automobily a jednu čtvrtinu leasin

gové smlouvy na stroje, zařízení, přístroje a technologie. Oproti loňskému roku také společnost CAC LEASING velmi výrazně zvýšila svůj podíl na trhu v oblasti leasingu automobilů.

S blížícím se koncem roku pak přichází CAC LEASING jako již tradičně s dalšími novinkami - 1 rok h

avarijního pojištění zdarma a 50 % příspěvek na povinné ručení v prvním roce trvání leasingové smlouvy. Tradičním a velmi úspěšným produktem letošního roku se stalo také "100%plnění", které CAC LEASING nabízí jako jediná leasingová společnost v České republice.

Zdroj: CAC LEASING

Autor článku

 

Články ze sekce: DANĚ