ČMSS až do konce března neúčtuje poplatky za poskytnutí překlenovacího úvěru

26.02.2016 | , ČMSS
SEO články


Velká část českých domácností má své vlastní bydlení. Při koupi starší nemovitosti se už počítá s budoucími opravami a rekonstrukcemi.

Podle průzkumů agentury IBRS se na rekonstrukci bydlení připravuje 47 % obyvatel České republiky, v nejbližší době 11 %, od jednoho roku do tří let 12 % a 24 % v delším časovém horizontu. Ti prozíravější si vytvářejí potřebné finanční rezervy např. prostřednictvím stavebního spoření. Bytovou situaci lze řešit, i když nemá klient naspořenou potřebnou částku, prostřednictvím výhodných úvěrů.

Zájem o úvěry roste

V loňském roce zaznamenala Českomoravská stavební spořitelna zvýšený zájem o úvěry a poskytla svým klientům o 7% více finančních prostředků na bydlení. ČMSS nabízí aktuálně nejnižší úrokovou sazbu u meziúvěru se zajištěním nemovitosti od 2,1 %. „Předpokládáme, že v letošním roce minimálně zopakujeme loňský úspěch v úvěrování,“ řekl Manfred Koller, místopředseda představenstva.

Pokračování úspěšné akce z přelomu roku

Do konce března letošního roku poskytuje ČMSS meziúvěry Kredit 90 a Kredit 100 bez poplatku. Tento poplatek běžně činí 1 % z výše úvěru, že při půjčce 500 tisíc korun, ušetří klient 5000 Kč. Stejná akce proběhla už na přelomu roku a byla velmi úspěšná, protože zvýšila zájem o úvěrování. Pro klienty jsou atraktivní nízké úrokové sazby, ČMSS nabízí u meziúvěru sazbu 2,1%. Klient při uzavření smlouvy o stavebním spoření ví, jakou úrokovou sazbu bude mít jeho úvěr v budoucnu. „Na rozdíl od hypoték tak klienti již nyní vědí, jaká bude úroková sazba jejich úvěru třeba za pět let a nemusejí se tak obávat případného nárůstu úrokových sazeb,“ uvádí Manfred Koller.

Autor článku

reklama  

Články ze sekce: SEO články