Finance se mění, užitečné ale vždycky zůstanou

29.09.2017 | , Finance.cz
MAKRODATA A EU


Pozorný čtenář to určitě zaznamenal. Po dlouhé době se mění grafická podoba finance.cz. Pracujeme na tom už od začátku roku a konečně jsme se dočkali. Nový vzhled si zasloužily nejen obyčejné finance.cz, ale i jejich mobilní verze. Výsledný design je přehlednější, čistější a doufáme, že finance.cz posune zase o kousek dál. A to všechno v responzivní variantě pro jakékoliv vaše zařízení.

Na redesignu budeme ještě dále pracovat a stránky se budou měnit postupně, můžete se tak těšit na nové sekce, na nové rady, jak podnikat, na nové tipy, jak úspěšně vystudovat vysokou školu. A to všechno v novém kabátku. Přičemž všechno užitečné zůstává, jen se to dočká nové grafické podoby. A mnoho nových rad a tipů pro vaše finanční problémy, otázky a příležitosti přibude.

Spolu s podobou stránky se změnil i redakční systém, což vy jako čtenáři vůbec nepoznáte, ale nám v redakci to značně usnadní život.

Na co se můžete na nových financích těšit? Na všechno, co se týká vašich osobních financí, problémů a neobvyklých situací.

Takže víme, jak na tom jste, když musíte pracovat ve svátek.

Víme, kdy jsou zavřené obchody.

Umíme vám spočítat zdravotní pojištění, ať už jste OBZP, OSVČ nebo pracující student.

Spočítáme, kolik vám zbývá dovolené.

Srovnáme hypotéky.

Poradíme při vyřizování nových dokladů.

Nebo při počítání daní.

Navíc vždycky se nás můžete ještě i zeptat v poradně.

Autor článku

Hana Bartušková  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: MAKRODATA A EU