Emil Frey Select a SK Slavia Praha na vlně společného úspěchu

10.04.2019 | , Emil Frey Select
MAKRODATA A EU


Emil Frey Select a fotbalový tým SK Slavia Praha vytvořili silný tandem, který aktuálně zažívá období plné mimořádných úspěchů.

Program certifikovaných ojetých vozů Emil Frey Select oslavil v březnu rok působení na českém trhu a uplynulých dvanáct měsíců lze hodnotit jednoznačně úspěšně. Kromě toho, že si Emil Frey Select velmi rychle získal pozici seriózního a spolehlivého partnera pro koupi kvalitního ojetého vozu, jehož služeb využilo více než 4300 zákazníků, stal se také automobilovým partnerem fotbalového klubu SK Slavia Praha. Ten pro změnu zase slaví historický úspěch v podobě postupu do čtvrtfinále Evropské ligy UEFA.

„Jsme velmi rádi, že jsme i naší podporou pomohli Slavii k tak markantnímu vzestupu jak na domácí, tak zahraniční fotbalové scéně. Slavia i Emil Frey Select si po právu vydobyly respekt ostatních, ať už na hřišti či na českém trhu ojetých vozů,“ říká Zdeněk Fořt, ředitel firmy EF Mobility patřící do skupiny Emil Frey v ČR.

Emil Frey Select navýšil doposud poskytnutou flotilu 23 vozů různých značek o další tři vozy. Uživateli oficiálních automobilů, opatřených logem Emil Frey Select a příznačnou slavistickou hvězdou, jsou zejména manažeři, trenéři, skauti, kustodi a vybraní hráči týmu Slavia Praha. V této flotile jsou nejčastěji zastoupené vozy Peugeot, Citroën, DS Automobiles a Subaru, tedy klíčové značky patřící do portfolia dovážených značek skupiny Emil Frey v ČR. Kromě toho se Emil Frey Select stal také partnerem ženského fotbalového týmu SK Slavia Praha, který se rovněž probojoval až do čtvrtfinále Ligy mistryň.

Dalším pojítkem mezi Emil Frey Select a SK Slavia Praha je význam jejich historického odkazu. Emil Frey Select těží z obchodní síly a velikosti skupiny Emil Frey, která je největším distributorem vozů v Evropě, a z téměř stoleté historie, během níž si firma vybudovala renomé a získala důvěru zákazníků. Stejně tak Slavia se může pyšnit více než 120letou klubovou historií, která je samozřejmě jednou z klíčových hodnot klubu.

S kompletní nabídkou kvalitních ojetých a certifikovaných vozů Emil Frey Select se můžete seznámit jak na webu www.emilfreyselect.cz, tak na prodejních místech, kterými jsou jednak reprezentativní showroom v Kolbenově ulici v pražských Vysočanech, který návštěvníky láká nabídkou luxusních vozů a služeb i kultivovaným prostředím na úrovni prodeje nových vozů, tak velký areál Car Park Hostivař v Praze 10, kde je k okamžité testovací jízdě připraveno více než 400 vozů.

Autor článku

Tisková zpráva

Články ze sekce: MAKRODATA A EU