Bude Dogecoin znovu explodovat? Nebo zapadne za Shiba Inu a Caged Beasts?

22.06.2023 | , Caged Beasts
Komerční sdělení


Mnozí spekulují o odpovědi na otázku: ‚Vybuchne Dogecoin znovu?‘. Dogecoin poprvé explodoval, když Elon Musk přiznal svoji náklonost k meme coinu, což přimělo mnohé k nákupu tokenů $DOGE a způsobilo explozi hodnoty.

V poslední době Dogecoin na burzách pokulhává, ale s Muskovým novým tweetem o minci a Glauberem Contessotem, který deklaruje svůj záměr koupit více $ DOGE, může mince znovu explodovat. Připojte se k nám a zaspekulujme si o budoucnosti Dogecoinu a porovnejme ji se dvěma konkurenčními meme coiny; Caged Beasts (BEASTS) a Shiba Inu (SHIB).

Zdroj: Caged Beasts

Dogecoin: Vybuchne znovu?

Dogecoin (DOGE) upoutal pozornost investorů po celém světě, poháněn virální komunitou a podpůrnými tweety Elona Muska. Glauber Contessoto, prominentní krypto YouTuber, tweetoval svůj záměr koupit více $ DOGE, pokud hodnota tokenu meme klesne pod 0,0006 $.

Nedávná data však ukazují, že Dogecoin zaznamenal pokles a za poslední týden ztratil 14,35 %. Navzdory poklesu zůstává Contessoto držitelem Dogecoinů, i když po výrazné ztrátě hodnoty již není „DOGE milionářem“. Během třetího čtvrtletí roku 2023 je důležité sledovat pohyby cen a trendy na trhu s DOGE.

Zdroj: Caged Beasts

Caged Beasts: Vydělávejte USDT za doporučení

Vstupte do Caged Beasts (BEASTS), nováčka v aréně meme coinů se vzrušujícím živým předprodejem. Je vzácné vidět meme coin, který není kopií Dogecoinu nebo jím není alespoň inspirován, jako je to u Shiba Inu, Floki Inu nebo BabyDoge Coin. Vzhledem k tržním podmínkám je stále vzácnější vidět memee minci s tak velkým úsilím věnovaným jejímu uměleckému designu a příběhu.

Umělecký směr Caged Beasts je inspirován sci-fi, hororovými hrami a filmy. Navíc její příběh pochází přímo z myslí některých velmi talentovaných spisovatelů. Sama zvířata v kleci jsou zmutovaná laboratorní zvířata, na kterých experimentovali lidští vědci a které vedl Králík 4001 s pomocí systému umělé inteligence zvaného Matka. A se zápletkou o revoluci proti lidskosti, příběhem Bestií, je tento příběh metaforou finanční revoluce, které se projekt snaží dosáhnout.

Jednou z výjimečných vlastností Caged Beasts je její inovativní systém doporučení. Pomocí tohoto systému mohou uživatelé vytvářet své vlastní doporučující kódy a získávat odměny, když někdo použije jejich kód k provedení vkladu. Doporučující osoby obdrží 20 % z částky vkladu okamžitě, zatímco doporučená osoba obdrží bonusové mince ve výši 20 % z jejich nákupu.

To povzbuzuje členy komunity, aby zvali přátele s tím, že to dělají v jejich nejlepším zájmu, podporují růst a vytvářejí základnu nadšených uživatelů. Chcete-li použít tento systém doporučení a začít vydělávat USDT, přejděte na webovou stránku a  zúčastněte se předprodeje, abyste mohli získat svůj doporučující kód a začít zvát přátele.

Zdroj: Caged Beasts

Shiba Inu: V nebezpečí pádu zezadu

Shiba Inu (SHIB) čelila nedávno poklesu, kdy investoři přerozdělili svůj kapitál mimo meme coiny a altcoiny kvůli volatilitě trhu, SHIB zažil 10% pokles a má problémy přilákat nové uživatele. Klesající počet nových peněženek vytvořených na Shiba Inu Network Growth ukazuje na výzvy, kterým SHIB čelí při rozšiřování své uživatelské základny.

Při hodnocení potenciálu kryptoměny je důležité vzít v úvahu tržní ukazatele. Rostoucí poměr ocenění sítě k objemům transakcí a zvýšený poměr NVT pro SHIB naznačují medvědí výhled v nadcházejících týdnech.

Navíc více než 90 % držitelů SHIB je v současné době v čisté ztráty, což by mohlo vést k dalšímu poklesu ceny. Očekává se však významná podpora na ceně 0,000006 $, a pokud se udrží, cena se může stabilizovat. Ale pokud bude SHIB neustále klouzat dolů, bude překonán konkurenčními meme coiny, jako je Pepe Coin nebo Caged Beasts.

Zdroj: Caged Beasts

Otázkou tedy zůstává: Vybuchne Dogecoin znovu? Zatímco výkonnost Dogecoinu kolísá a může být tlačen nahoru doporučeními celebrit, úspěch jiných novějších meme coinů, jako jsou Caged Beasts, může přesunout pozornost od něj směrem k nim. Caged Beasts vyniká důrazem na komunitu, podmanivým uměleckým stylem a inovativním systémem doporučení.

S předprodejem v živém vysílání představuje Caged Beasts vzrušující vyhlídku pro ty, kteří hledají další velkou meme minci, která je dokáže vynést na vrchol, jako kdysi Dogecoin, takže navštivte webové stránky projektu ještě dnes a připojte se k předprodeji, abyste nepromeškali svou šanci stát se tím dalším meme coin milionářem.

Caged Beasts

Webová stránka: https://cagedbeasts.com 
Twitter: https://twitter.com/CAGED_BEASTS 
Telegram: https://t.me/CAGEDBEASTS

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení