Hypotéka bez doložení příjmu

27.03.2006 | , Hypoteční banka
Komerční sdělení


Nemusíte nám říkat, kolik vyděláváte! V Hypoteční bance už u některých typů hypoték neklademe důraz na vaše aktuální příjmy. Víme, že hypotéku dokážete splácet, tak proč bychom vám nepomohli. Je to snadné - prostě požádejte o hypotéku bez doložení příjmu!

Ještě před nedávnem bylo ve všech bankách nutné, aby žadatel o půjčku předložil klasické potvrzení o platu od zaměstnavatele nebo daňové přiznání. Ukázalo se to však jako omezující, a proto Hypoteční banka již několik měsíců poskytuje i hypotéku bez doložení příjmu. Nyní ji klienti dokonce mohou kombinovat i s hypotékou na družstevní bydlení nebo si k této hypotéce zvolit vlastní parametry jako například způsob splácení, fixaci atd. Přesně podle našeho hesla - hypotéky na míru všem potřebám a chutím!
Doba, kdy bylo možné podle jednoho papíru o příjmu určovat kdo dostane hypotéku, je naštěstí nenávratně pryč. Relativně nový finanční nástroj – hypotéka bez doložení příjmu - umožňuje pořízení vlastního bydlení i těm, kteří by podle běžného schématu ověřování bonity nebyli schopni získat úvěr, ačkoli jejich finanční situace jim splácení hypotečního úvěru umožňuje.  Jsou to třeba lidé, kteří mají vyšší příjmy teprve krátkou dobu – typickým příkladem může být žena po mateřské dovolené. V uplynulých měsících brala jen „kapesné“ v podobě mateřské, ale nyní má zaměstnání s pěkným platem. Proč tedy zarputile trvat na dokladu o mzdě za uplynulých pár měsíců.

27.3.palacinka_mala.jpg


Dokazovat výši svých příjmů, může být komplikované i pro podnikatele nebo lidi ve svobodných povoláních. Když režisér natočil poslední film předloni a s dalším počítá až v následujícím roce, těžko doloží příjmy z roku minulého. Každým filmem přitom ale vydělá několik milionů korun, tak proč by měl s hypotékou čekat. A podobně na tom mohou být i podnikatelé, lékaři a další lidé ve svobodných povoláních – a ti všichni nyní mohou přijít do Hypoteční banky. Jestliže společně dojdou k názoru, že splátky zvládnou, získat hypotéku není problém.

Jak to funguje...
Hypotéka bez doložení příjmu je určena pro fyzické osoby jako další varianta standardního hypotečního úvěru.  Prostřednictvím Hypotéky bez doložení příjmu si můžete koupit nové bydlení, financovat výstavbu a také rekonstruovat.  A můžete si samozřejmě vybrat, zda půjde o rodinný dům, bytový dům či klasický byt. Půjčit si můžete až do 50 procent hodnoty zastavěné nemovitosti, maximální výše úvěru je 5 milionů korun, minimální je 200 tisíc korun. Zástavní hodnota nemovitosti, která bude sloužit jako zajištění úvěru musí být nejméně jeden milion korun.
Také ostatní parametry úvěru jsou velmi flexibilní. Splatnost od pěti do třiceti let, kompletní nabídka fixací úrokových sazeb a zcela standardní poplatky jsou samozřejmostí.  Můžete si navíc zvolit například degresivní splácení místo běžného anuitního nebo placení poplatků v rámci měsíční splátky, a tak si i poplatky odečítat z daňového základu.
Více informací a hypoteční kalkulačku naleznete na www.hypotecnibanka.cz

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení