Asociace českých pojišťovacích makléřů vyhlašuje 6. ročník ankety Pojišťovna roku - za rok 2005

31.03.2006 | , AČPM
POJIŠTĚNÍ


Kdo nejdůvěrněji zná služby a produkty co největšího počtu pojišťoven na českém pojistném trhu? Z povahy své profese to jsou pojišťovací makléři, kteří jsou na pojišťovnách nezávislí, ale přitom jsou s nimi v úzkém a trvalém profesionálním kontaktu. Již pošesté se proto chápou příležitosti, aby hodnotili, jak pojišťovny naplňují své poslání vůči spotřebitelům, jak dokáží uspokojit jejich pojistné zájmy, ale i jak spolupracují se svými obchodními partnery - pojišťovacími makléři.

Na anketní lístek bylo zařazeno 37 pojišťoven se sídlem v České republice.V anketě se hodnotí 7 oborových kategorií a jedna hlavní kategorie:A) Životní a úrazové pojištění

B) Pojištění občanů (majetkové)

C) Pojištění motorových vozidel

D) Pojištění průmyslu a podnikatelů

E) Spolupráce s makléři

F) Specializovaný pojistitel

G) Likvidace škod Pojišťovna roku - hlavní  kategorieHlavním mediálním partnerem ankety Pojišťovna roku 2005 je ekonomický  týdeník PROFIT a internetovým partnerem je server Finance.cz.Slavnostní vyhlášení výsledků se bude konat 13. 6. 2006 v pražském hotelu Pyramida a všichni hlasující makléři obdrží pozvánku na tuto významnou společenskou událost, kde budou mít příležitost se setkat s předními zástupci pojišťoven.

Autor článku

 

Články ze sekce: POJIŠTĚNÍ