Výhodné půjčky na internetu

10.04.2006 | , Citibank
Komerční sdělení


Klienti si rychle zvykají na nejrůznější bankovní služby, které jsou přístupné přes internet. Zároveň se rozšiřuje i nabídka produktů, které různé finanční instituce poskytují online.

Citibank nabízí na adrese www.citipujcka.cz úvěry, které jsou ve srovnání s běžnou půjčkou finančně výrazně výhodnější. Celý proces vyřizování je pro klienta navíc velmi pohodlný a také neuvěřitelně rychlý.

Při výši splátky 2 141 Kč mohl klient dříve získat úvěr maximálně 74 tisíc korun. Částka musela být splacena do 48 měsíců s výší roční procentní sazby nákladů 18,92%. Online je klientovi poskytnut úvěr 100 000 Kč, tedy o 26 tisíc korun vyšší, splácená však částka zůstává stejná. Období splácení se prodlouží až na 60 měsíců a RPSN sníží na 10,83%. Úrok z úvěru pak oproti klasické půjčce klesá o sedm procent na 9,9%. Vedení splátkového účtu u Citibank je zdarma, předčasné splacení úvěru je bez jakékoliv finanční penalizace, klient nepotřebuje ručitele a vypůjčené peníze lze poslat na účet u jakékoliv banky.

Na internetové adrese www.citipujcka.cz stačí vyplnit několik základních dat - kromě jména a kontaktních údajů je nutné zadat i výši svého čistého měsíčního příjmu, částku, jakou si chcete půjčit a zároveň určíte termín, kdy si přejete, aby vás kontaktoval bankéř a dohodl si schůzku. Poté si jen stáhnete formulář pro potvrzení o výši příjmu od zaměstnavatele. Prostřednictvím této online půjčky si můžete vypůjčit 20 000 – 600 000 Kč, musí vám však být minimálně 21 let a váš příjem být vyšší než 12 tisíc korun měsíčně.

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Komerční sdělení