Obchodní výkonnost ČMSS meziročně významně roste

16.03.2007 | , ČMSS
Tiskové zprávy


Obchodní výsledky za leden a únor 2007 potvrzují, že ČMSS úspěšně navázala na rekordní bilanci předchozího roku a že výkonově dále roste. Nárůsty zaznamenává v počtech i objemech realizovaných obchodů.

Vzrostl počet i objem poskytnutých překlenovacích úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření

  •  V únoru 2007 využili klienti ČMSS celkem 5136 překlenovacích úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření v objemu větším než 1,8 miliardy korun.
  •  Za první dva měsíce roku 2007 poskytla ČMSS na bytové potřeby 8697 překlenovacích úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření. Objem těchto úvěrů dosáhl        3,2 miliardy korun, v meziročním srovnání to znamená nárůst o 26,4 procenta.

Rovněž ve stavebním spoření dokumentují statistiky výrazný růst

  •  V únoru 2007 uzavřela ČMSS celkem 26 395 nových smluv o stavebním spoření včetně zvýšení cílové částky smluv stávajících v celkové cílové částce 6,9 miliardy korun.
  •  Za leden až únor 2007 tak počet uzavřených smluv dosáhl počtu 47 808, meziročně to znamená nárůst o 13,7 procenta.
  •  Cílová částka smluv uzavřených v prvních dvou měsících letošního roku překročila 12,6 miliardy korun. Meziročně to obnáší nárůst o 22,3 procenta.
     

ČMSS je v České republice dlouhodobě největší a nejvýkonnější stavební spořitelnou.  I nadále je největším poskytovatelem úvěrů na bydlení obyvatelům.
ČMSS nabízí přitažlivé úrokové podmínky včetně tarifu Atraktiv zaručujícího úvěr ze stavebního spoření se stálým nízkým ročním úrokem 3,7 procenta, a to až do úplného splacení půjčky.
Produktová nabídka ČMSS zahrnuje stavební spoření, úvěry na bydlení, penzijní připojištění, podílové fondy, rizikové životní pojištění, běžný účet a spotřebitelský úvěr.
Nárůsty v obchodních činnostech dokumentují vysokou výkonnost odbytové sítě ČMSS. Jejím základem je 2440 obchodních zástupců.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy