Uzavřete finanční produkty on-line a získejte odměnu

10.12.2007 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


Jednoduchost a rychlost, to jsou dvě základní domény prodejního centra na Finance.cz. Uzavření produktu on-line vám ušetří nejen čas, energii a často i nervy, ale většinou díky zajímavým bonusům a slevám i nezanedbatelné finanční obnosy.

Téma týdne: Jak získat státní podporu a ušetřit na daních

Uzavírání finančních produktů on-line je moderním a progresivním způsobem, jak si jednoduše a rychle sjednat potřebný finanční produkt. Některé finanční produkty, jako například stavební spoření, penzijní připojištění, povinné ručení či cestovní pojištění jsou pro tento způsob prodeje ideální. Jiné, sofistikovanější produkty, jako například životní pojištění, hypoteční úvěry či různé způsoby investování vyžadují detailnější analýzu a není možné je nabízet k sjednání přes jednoduchý on-line formulář. Prodejní centrum na Finance.cz vám však dokáže pomoci i v těchto případech. Stačí vyplnit základní kontaktní údaje, které poslouží k tomu, aby vás v co možná nejkratším čase navštívil finanční poradce a vámi požadované finanční produkty s vámi zkonzultoval, popřípadě i uzavřel. Běžná doba k vyřízení takového kontaktu jsou dva pracovní dny.

Pro produkty nabízené prostřednictvím internetu formou přímého sjednání je důležité, aby byly jednoduché a srozumitelné. Ve většině případů se jedná o často sjednávané smlouvy, u kterých nejsou zapotřebí žádná další potvrzení či razítka. Patří sem:

  • Cestovní pojištění, povinné ručení, pojištění odpovědnosti, úrazové pojištění - stačí si vybrat správný produkt, vyplnit návrh smlouvy a provést úhradu pojistného. Poté, co se finanční prostředky objeví na účtu pojišťovny, je klientovi zaslán originál smlouvy a případně další dokumenty.
  • Penzijní připojištění – Pokud se rozhodnete pro uzavření penzijního připojištění, nabízí se vám výběr ze sedmi penzijních fondů. Kromě sjednání nabízí prodejní centrum též možnost provedení změn v již stávajících smlouvách, třeba zvýšení či snížení měsíční úložky. Jako motivace k uzavření smlouvy on-line by měla přispět i odměna za sjednání. V současné době získáte jako bonus polovinu vámi zvoleného měsíčního příspěvku, a to až do výše 800 Kč.
  • Stavební spoření - V nabídce našeho prodejního centra najdete pět ze šesti stavebních spořitelen působících na našem trhu. I v tomto případě máte možnost vyplnění změnových formulářů. Ty jsou využívány především ke změnám cílových částek. Odměnou za sjednání smlouvy vám i tady může být zajímavá finanční injekce až do výše 600 Kč.


Jak sjednání stavebního spoření či penzijního připojištění on-line probíhá?


Smlouvy jsou uzavírány korespondenčně. Znamená to, že po vyplnění formuláře je vám smlouva poslána na vaši adresu k podepsání a je k ní přiložena i odpovědní obálka. Veškeré důležité dokumenty, jako jsou penzijní plány, statuty či všeobecné podmínky, jsou připojeny ke smlouvě, ale najdete je též na stránkách centra. V případě, že budete potřebovat poradit, můžete využít bezplatné poradenství přes telefon, e-mail či ICQ. Po odeslání podepsané smlouvy vám zbývá pouze povinnost dostát finančním závazkům. Všechno ostatní bude vyřízeno za vás.


Zabezpečení přenosu dat


Přenos osobních dat z formulářů je realizován pomocí protokolu HTTPS. Tento protokol využívá symetrické kryptografie obdobně jako známý systém PGP (Pretty Good Privacy). Při komunikaci má každý z partnerů svoji dvojici klíčů, tajný a veřejný. Server poskytne svůj veřejný klíč (certifikát) webovému prohlížeči, ten jím pak šifruje svou komunikaci se serverem a naopak server šifruje komunikaci ke klientovi pomocí veřejného klíče klienta.

Data zašifrovaná pomocí veřejného klíče serveru může rozšifrovat pouze stejný server, protože on jediný vlastní odpovídající tajný klíč. Stejně tak data, která server zašifruje veřejným klíčem prohlížeče, rozšifruje pouze prohlížeč, který daný klíč poskytl. Tajné klíče se během komunikace nepřenášejí, takže případný útočník nemá možnost je odposlechnout a přenos kompromitovat. Uzavírání smluv v našem On-line prodeji je šifrováno protokolem https pomocí certifikátu podepsaného certifikační autoritou VeriSign (www.verisign.com). 


Daňová reforma v kostceUzavírání finančních produktů on-line vám nejen ušetří čas, ale přinese vám i peníze navíc. V rubrice finančních tipů a triků vám přinášíme přehled finančních produktů, které je možné on-line sjednat (penzijní připojištění, stavební spoření). A poradíme vám, jak je sjednat a jak pomocí nich ušetřit na daních.

Autor článku

Michal Ruml  


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ