Komerční banka zvyšuje úrokové sazby depozit

15.02.2008 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka s platností od 15. února 2008 významně zvyšuje úrokové sazby termínovaných účtů a dalších depozitních produktů.

Například u vkladů s týdenní splatností, které jsou klienty nejvíce využívány, nárůst představuje 0,27 procenta a úrokové sazby tak dosahují výše až 2,12 procenta. Nejvyšší úroková sazba u vkladů s roční splatností pak nově činí až 2,81 procenta, u pětiletých až 3,01 procenta.

„Komerční banka se rozhodla okamžitě reagovat na rozhodnutí Bankovní rady ČNB zvýšit od 8. února 2007 základní 2týdenní repo sazbu o 0,25 procenta a zvýšila úrokové  sazby termínovaných účtů a ostatních depozitních produktů až o 0,27 procenta,“ uvedl výkonný ředitel pro marketing Komerční banky Zdeněk Mojžíšek. “Nabízíme tak jedny z nejatraktivnějších úrokových sazeb krátkodobých termínovaných účtů na trhu,“ dodal.

I přes širokou nabídku investičních produktů patří termínované vklady stále k oblíbeným produktům. Komerční banka aktuálně vede více než 160 tisíc termínovaných vkladů. Aktuální úrokové sazby je možné nalézt na www.kb.cz.


Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy