ČSOB Leasing spoléhá při nových akcích na dvě dámy

03.03.2008 | , ČSOB Leasing
Tiskové zprávy


ČSOB Leasing, leasingová jednička českého trhu, uvedl od počátku března na trh nové obchodní akce pro financování nových a ojetých automobilů.

Jako největší univerzální leasingová společnost na trhu ČSOB Leasing nabízí obě akce všem zájemcům o osobní a užitkové vozy bez omezení značky, a to jak spotřebitelům, tak firmám. Akce platí do konce května 2008. Kampaně prezentující obě akce mají výrazný grafický styl postavený na dvou ženských maskotech – komiksově pojaté Jessie střežící nové vozy a krásné automechaničce, která poskytuje servis zdarma.

„ČSOB Leasing má již jako dcera ČSOB a člen KBC dostatečně silné a  seriózní renomé, které partneři i klienti automaticky vnímají. Právě tato silná pozice vnímání nám umožňuje dovolit si lehkou nadsázku a netradiční a originální formu vizuální komunikace akce. Například pro tiskovou inzerci v časopisech a novinách jsme zvolili místo tradičního vizuálu ČSOB krátký kreslený komiksový příběh, který, jak věříme, zákazníka zaujme,“ uvedl marketingový ředitel Josef Bezpalec.

K financování nového automobilu zákazník získá komfortní satelitní zabezpečení v hodnotě 25.100 Kč, které bylo dosud běžné jen pro luxusní vozy, vč. ročního provozu zdarma. Navíc ušetří na pojištění oproti standardním sazbám až 20 procent. Dodavatelem satelitních jednotek a poskytovatelem souvisejících služeb je společnost Autoawacs.
„Vycházíme z toho, že zákazník, který si pořizuje nový vůz, má o něj strach. Vždyť jen za rok 2007 bylo v ČR odcizeno téměř 20.000 vozů. Naše společnost, resp. Jessie, se postará o to, aby auto zákazníkovi zůstalo,“ komentuje s úsměvem Josef Bezpalec. „Nabízíme k tomu sofistikované řešení v podobě multifunkčního zařízení běžnějšího u drahých aut,“ doplnil Josef Bezpalec.
Zařízení má řadu aktivních funkcí, které v rámci poskytovaného servisu hradíme za zákazníka a je možné si přímo u firmy Autoawacs připlatit další, například vedení elektronické knihy jízd. Navíc zákazník ušetří díky této aktivní formě zabezpečení až 20 procent na pojištění a dostane jako bonus mobilní telefon.
Podrobný popis akce Satelitní zabezpečení zdarma je na www.csobleasing.cz/satelit.

Při nákupu ojetého vozu financování od ČSOB Leasing, získává zákazník zdarma poukaz na servisní služby v hodnotě 10 000 korun. Poukaz na servis je možné využít i k nákupu autodoplňků a příslušenství ve stejné hodnotě. Servisní služby nebo zboží čerpá zákazník u dealera, kde svůj vůz zakoupil, nebo v servisní a prodejní síti AUTO ŠTANGL. Za poukaz na servis u společnosti AUTO ŠTANGL také můžete získat satelitní zabezpečení  svého vozu s ročním provozem zdarma. Navíc má možnost dostat k autu za 150 000 korun a více kartu CCS Bonus nabitou na 5 000 Kč. Poukaz na servis může zákazník také pohodlně využít v internetovém obchodě AUTO ŠTANGL jak při objednání zboží na osobní odběr, tak také při dopravě zboží k zákazníkovi. Poukaz platí až do konce roku 2009.
„Nová verze akce Servis zdarma vznikla z loňské úspěšné akce stejného názvu, při které jsme předali zákazníkům poukazy na servis v hodnotě 15 milionů korun. Akci jsme výrazně vizuálně obměnili a doplnili jsme některé další benefity, jako možnost získání CCS Bonus karty nebo satelitního zabezpečení, které nabízíme pro nové vozy,“ řekl Josef Bezpalec.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy