Seminář představí nové trendy v oblasti mezinárodních daňových optimalizací

19.03.2008 | , Unie Offshore Poradců
Tiskové zprávy


Ve středu 2. dubna proběhne v hotelu Corinthia Towers na pražském Vyšehradě již šestý ročník tradičního semináře Unie Offshore Poradců ČR. Hlavním tématem letošního semináře budou nové možnosti a trendy v oblasti offshore daňových optimalizací.

V době mezi 9 až 12 hodinou je v plánu sled čtyř přednášek. V první z plánovaných přednášek seznámí Michal Friedberger, obchodní ředitel společnosti Akont, posluchače s tím, co znamená daňová reforma 2008 pro mezinárodní daňové plánování, na co si dát pozor, čeho lze využít a jakým způsobem. Hned po něm se ujme slova Lucie Menšíková z firmy Společnosti Online, která bude informovat o evropských společnostech (Societas Europaea) a jejich využití v mezinárodním daňovém plánování.

Aktuální informace z oblasti privátního bankovnictví a bankovních tajemství přinese v dalším bloku Michael Blin z vídeňské pobočky Anglo Irish Bank. Díky dalšímu zahraničnímu hostovi Geraldu Diglasovi z Kapitalanlageges mbH se budou moci návštěvníci semináře seznámit s investičními fondy v zahraničí, které jsou mezi českými podnikateli stále oblíbenějším nástrojem efektivního investování.

„Diskutované problémy lze považovat za zásadní pro většinu podnikatelských subjektů. Navrhované varianty řešení, které na semináři zazní, mohou přinést ekonomický prospěch řadě podnikatelů. Přednášky profilují samostatná témata a budou přínosné i pro podnikatele, kteří o offshore podnikání ještě nemají zcela jasnou představu,“ uvádí Jaromír Pospíšil za Unii Offshore Poradců ČR.

Více informací o blížící se akci včetně přihlašovacího formuláře lze najít na www.unieoffshore.cz


O Unii Offshore Poradců

Unie Offshore Poradců ČR je dobrovolnou a nezávislou organizací, která sdružuje osoby a společnosti zabývající se mezinárodním daňovým plánováním a offshore problematikou. Unie byla založena v roce 1998 s cílem zvýšit úroveň činnosti offshore poradců, zkvalitnit systém poskytovaných informací týkajících se offshore poradenství, navázat odborné kontakty s partnerskými organizacemi z celého světa, sjednotit zkušenosti nabyté v průběhu let a to vše prostřednictvím seminářů, přednášek a konferencí organizovaných členy Unie i odbornou veřejnost.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy