Coface Central Europe zavedl bezplatnou službu pro on-line vyhledávání dat o podnicích ve střední Evropě

01.04.2008 | , Coface Czech
Tiskové zprávy


Coface Central Europe, středoevropský lídr v oblasti obchodních informací a řízení pohledávek, zavedl novou službu, která podnikům i dalším zájemcům umožní získat zdarma údaje o firmách z osmi států střední a východní Evropy.

Pomocí on-line aplikace nazvané Free Company Search lze najít kontaktní údaje o 8,5 milionu firem z Bulharska, České republiky, Chorvatska, Maďarska, Polska, Rumunska, Slovenska a Slovinska. „Free Company Search je správnou volbou pro všechny, kdo chtějí získat kontaktní údaje o firmách ve střední a východní Evropě nebo si jen ověřit jméno a adresu společnosti z tohoto regionu,“ uvedl Radek Laštovička, ředitel společnosti Coface Czech, která je součástí holdingu Coface Central Europe. Informace lze snadno získat na adrese http://icon.cofacecentraleurope.com/, kde je vyhledávání dostupné v češtině.

Registrovaní zákazníci mohou získat také kompletní finanční data a údaje o úvěrovém hodnocení zvoleného podniku, aniž by museli opakovat vyhledávání. Zájemci, kteří webové stránky aplikace navštíví poprvé se budou moci bezplatně zaregistrovat, čímž získají přístup k databázi Coface Central Europe, jež obsahuje:

  • data o 8,5 milionu podniků ve střední a východní Evropě
  • 3 miliony finančních výkazů (k nimž každý rok přibývá 300 000 nových)
  • údaje o více než 200 000 případech inkasa pohledávek
  • informace o 172 000 insolventních podnicích

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy