Již více než 4 tisíce školáků používá Prima kartu Komerční banky k Dětskému kontu

18.04.2008 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


Komerční banka rozšířila nabídku pro své klienty z řad školáků. K Dětskému kontu poskytuje zdarma Prima kartu s atraktivním designem ve stylu japonského komiksu „manga“.

Komerční banka vede aktuálně více než 166 tisíc Dětských kont. Nová platební karta k Dětskému kontu je další inovací, která vychází přímo z požadavků klientů Komerční banky. Zájem o ni ukazuje i počet vydaných karet, který již překročil 4 300 kusů. Karta je v nabídce od konce loňského roku.

„Zařazením platební karty k Dětskému kontu vycházíme vstříc našim klientům - rodičům - a pomáháme jim učit své děti již od ranného školního věku zacházet s penězi. Platební karta je doplňkem, který mladí školáci jistě ocení,“ uvedla vedoucí marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky Monika Truchliková.

Karta je určena školákům ve věku od 8 do 15 let. Mladí držitelé platební karty Maestro mohou vybírat bezplatně ze všech bankomatů KB a zdarma mohou také měnit PIN ve všech bankomatech KB.

Rodiče stanoví svým potomkům týdenní limit, do jehož výše může dítě vybírat. Pro lepší kontrolu nad financemi svých dětí mohou rodiče navíc využít možnosti pasivního náhledu na Dětské konto prostřednictvím internetového bankovnictví Mojebanka.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy