Finanční fórum Zlaté koruny 2008

23.04.2008 | , Finance.cz
ÚČTY A SPOŘENÍ


V pořadí druhé Finanční fórum Zlaté koruny se uskuteční 6. května 2008 v TOP HOTELU Praha na téma Hypoteční krize – Globální problém globálních trhů.

Téma tohoto finančního fóra je aktuální hned z několika důvodů. Hypoteční krize neotřásla jen ekonomikou Spojených států, kde letos vyvrcholila, ale v menší či větší míře zasáhla celou světovou ekonomiku prudkým zvýšením cen surovin, ale například i potravin, a přivodila vysoké ztráty na finančních a kapitálových trzích. Ani tím však výčet jejích dopadů zdaleka nekončí. Jaké důsledky můžeme ještě očekávat a jak se globální dopady krize mohou projevit u nás?

Na tyto a další otázky budou na fóru odpovídat mj. ministr financí České republiky Miroslav Kalousek, zástupce Světové banky Anton Marcinčin, prezident Asociace evropských stavebních spořitelen Herbert G. Pfeiffer, zástupce mezinárodního výboru CRIF Desicion Solutions Jean Marie Bouroche, vedoucí katedry financí Open University Martin Upton a zástupce ČNB a zastupující člen výboru pro bankovní dohled Evropské centrální banky. V rámci panelové diskuse dále vystoupí významní představitelé bank, stavebních spořitelen, státní správy a odborné veřejnosti.

Pokud máte zájem a chcete se Finančního fóra Zlaté koruny zúčastnit, nahlaste svou účast do 28. dubna.

Autor článku

 


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: ÚČTY A SPOŘENÍ