Poštovní spořitelna uvádí FLEXI kartu - splátkovou kartu zcela bez poplatků

06.05.2008 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Nová FLEXI karta má vedení zdarma, pevné měsíční splátky a jednoduché používání.

Poštovní spořitelna uvedla na trh novou splátkovou FLEXI kartu. Její fungování a používání je srozumitelnější a jednodušší než u klasické kreditní karty. Poštovní spořitelna nebude klientům za využívání této karty účtovat žádné roční ani měsíční poplatky, zdarma je i zasílání přehledných měsíčních výpisů. Čerpané prostředky budou spláceny prostřednictvím pevně stanovených měsíčních splátek.
 
„Je určena především těm klientům, kteří doposud neměli možnost či zájem získat klasickou kreditní kartu - ať už z pohledu rizika (patří do nižší příjmové skupiny) či z pohledu složitosti produktu, který pro ně byl příliš komplikovaný,“ vysvětluje důvody uvedení nové kreditní karty Libor Svoboda, produktový manažer Poštovní spořitelny.
 
FLEXI karta umožní držiteli čerpat finanční prostředky až do výše 20 tisíc korun. Jde o mezinárodní neembosovanou čipovou kartu MasterCard, jíž lze zdarma využít při nákupech v ČR i zahraničí. Současně je připravena pro použití pro nakupování zboží a služeb na internetu a umožňuje využití služby Cashback, tedy výběru hotovosti při nákupech v sítích Albert a Hypernova.

Roční úroková sazba FLEXI karty je stanovena ve výši 1,9 % měsíčně (23 % p.a.). Pravidelné pevné měsíční splátky při čerpání úvěrového limitu do 5000 Kč činí 300 Kč, v rozmezí 8 až 10 000 Kč je to 500 Kč. Při čerpání úvěru nad 12 000 Kč zaplatí držitel karty měsíčně 1000 Kč.
 
Prvních 1500 klientů, kteří si zažádají od 1. května o Splátkovou FLEXI kartu a jejichž žádost bude schválena, obdrží jako bonus DVD filmu Jiřího Vejdělka Václav, který vznikl za přispění Poštovní spořitelny.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy