Vodafone sjednotí ceny volání z předplacené karty s tarify

02.06.2008 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 2. června (ČTK) - Mobilní operátor Vodafone nabídne volání z předplacené karty za cenu tarifního programu. Od 9. června budou moci kreditní zákazníci volat do všech sítí v ČR za stejnou minutovou sazbu jako u tarifů Nabito. Uvedli to zástupci společnosti na dnešní tiskové konferenci.

Konkurence podobnou službu nenabízí a stejně jako dosud Vodafone poskytuje volání z předplacených karet za vyšší cenu než v případě tarifů.

Cena za minutu hovoru se bude snižovat podle výše poslední částky, kterou si zákazník jednorázově dobije a bude shodná do všech tuzemských sítí. Sazba za minutu se zákazníkům změní pokaždé, když jednorázově dobitá částka překročí hranici 350 Kč, 700 Kč, 1150 Kč a 2100 Kč, což je výše paušálu, kterou zákazníci platí u jednotlivých tarifů Nabito.

Ceny volání se budou, rovněž stejně jako u Nabito, pohybovat od tří do šesti korun za minutu. Cena SMS z Vodafone nabité karty bude do všech sítí 1,19 Kč s DPH. Za dané ceny bude zákazník telefonovat do dalšího dobití, maximálně však jeden měsíc. Pokud si zákazník ve lhůtě jednoho měsíce nedobije, bude volat za základní cenu šest korun za minutu.

Vodafone začal nabízet služby před osmi lety a nyní má kolem 2,7 milionu zákazníků. Dřívější značku Oskar ovládla nadnárodní skupina Vodafone v roce 2006.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK