Dejte sbohem svým bankovním poplatkům!

25.08.2008 | , Fio banka
Tiskové zprávy


Proč platit za běžný účet vysoké poplatky, když ho můžete mít jinde zdarma? Fio Vám nabízí osobní i firemní účty, u nichž za správu, internetbanking, 2 čipové elektronické karty a transakce v ČR nezaplatíte ani korunu.

Zadarmo tedy získáte tuzemské příchozí platby, stejně jako odchozí platby elektronicky zadané, trvalé příkazy, inkasa a platby SIPO. V pilotním provozu rovněž funguje bezplatný platební styk se Slovenskem.

Kvalitní internetbanking s množstvím funkcí - vyzkoušejte si demo zde

Internetbanking Fio je uživatelsky přívětivou aplikací, která kromě všech standardních funkcí poskytuje například grafické přehledy pohybů a zůstatků s neomezenou historií, možnost vlastního nastavení či zasílání zpráv při pohybech na účtu. Podepisování transakcí probíhá jednoduše pomocí autorizačních kódů zasílaných na mobilní telefon, nebo pomocí elektronického podpisu.

Podnikatele určitě zaujme ABO import (možnost načíst a odeslat dávku plateb vytvořenou v účetním systému), export do xls a gpc, množství filtrů nebo možnost vytváření podúčtů.

Fio konto – peníze kdykoliv k dispozici a úrok 3,5 %

Fio konto je spořicí účet, na němž jsou Vaše peníze již od zůstatku 100 Kč úročeny nadstandardní úrokovou sazbou ve výši 3,5 % ročně. Přitom s nimi můžete kdykoliv nakládat – pomocí výběrů i bezhotovostních převodů na libovolný počet účtů v rámci Finanční skupiny Fio a jeden externí účet, který můežete zdarma elektronicky měnit.

Konto lze ovládat přes internetbanking, přes nějž lze realizovat tuzemský platební styk bez jakýchkoliv poplatků, a je k němu rovněž zdarma vydávána platební karta Fio Maestro Chip.

K běžnému účtu bez poplatků můžete získat i další služby, například kontokorentní úvěr.

K dispozici jsou Vám naši pracovníci na široké síti poboček po celé ČR. Pro více informací klikněte zde 
nebo zavolejte na bezplatnou infolinku 800 100 339.

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy