Morava má nový trumf – HSBC Premier Kontaktní centrum

01.09.2008 | , HSBC
Tiskové zprávy


Mezinárodní bankovní a finanční skupina HSBC pokračuje ve své úspěšné expanzi v České republice. Od září budou mít klienti v Brně, v Mečové ulici 10, k dispozici nové Kontaktní centrum poskytující služby HSBC Premier.

V centru moravské metropole v objektu Velký Špalíček bude banka HSBC poskytovat zcela nový způsob globálního bankovnictví šitého na míru. „Naše Kontaktní centrum Vás přivítá s nabídkou HSBC Premier jako první na Moravě. Jsme patřičně pyšní, že naši klienti mohou využít balíčku služeb s mezinárodním rozměrem.“ říká Petr Adámek, ředitel HSBC Premier Kontaktního centra.  

HSBC Premier je první celosvětově propojená bankovní služba. V České republice ji mezinárodní banka HSBC začala nabízet v březnu letošního roku. Klienti získávají vysoký standard služeb po celém světě. „Z výhod HSBC Premier lze namátkou jmenovat například výběry z jakéhokoliv bankomatu na světě bez poplatků, informace o investičních příležitostech, HSBC Premier Osobního bankéře, založení účtu v zahraničí zdarma nebo zprostředkování mezinárodní hypotéky.“ dodává Jiří Zelinka, ředitel Osobních finančních služeb HSBC banky.
 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy