S Maxkartou Poštovní spořitelny lze platit přes bankomat

11.09.2008 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Klienti Poštovní spořitelny získávají další výhodu: kromě výběru peněz mohou využít bankomaty také k zadávání jednorázových platebních příkazů.

Novinka je určena držitelům Maxkaret a je dostupná na všech bankomatech Poštovní spořitelny a bankomatech ČSOB, které stojí mimo pobočku.

„Klienti mohou prostřednictvím bankomatu realizovat platby až  do  výše deseti tisíc korun, přičemž příkazy je možné zadávat s budoucí splatností,“ upřesňuje Milan Jursík, manažer útvaru platební komfort.  K uskutečnění platby je pouze potřeba mít na účtu dostatečné finanční prostředky.

Platba se na bankomatu provádí pomocí volby „Platební příkaz“, systém také provádí kontrolu, zda má držitel Maxkarty oprávnění podávat k danému účtu platební příkazy. „Věříme, že nová služba našim zákazníkům ještě více usnadní život,“ vysvětluje zavedení novinky Jursík.
 
Poplatky při transakci přes bankomat zůstávají stejné jako při jiných bezhotovostních operacích na účtu, které zadává klient Maxkartou. Služba je určena držitelům Maxkaret, kteří mají povolené zadávání platebních příkazů na České poště.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy