Poštovní spořitelna má pro zemědělce výhodné investiční úvěr

11.09.2008 | , Poštovní spořitelna
Tiskové zprávy


Od začátku září Poštovní spořitelna výrazně podporuje podnikatele v oblasti rostlinné a živočišné výroby. Prostřednictvím Malého investičního úvěru mohou zemědělci získat finanční prostředky až do výše 8 milionů korun.

„Zemědělci tvoří významnou klientelu naší banky a proto jim chceme nabídnout financování jejich podnikatelské činnosti a poradenství v oblasti čerpání dotací,“ vysvětluje Tomáš Basista, výkonný manažer marketingu segmentu SME Poštovní spořitelny.

Pokud zemědělci požádají o Malý investiční úvěr nyní, získají ho bez jednorázového poplatku za poskytnutí a obstarání úvěru. Navíc ušetří na poplatcích za vedení, protože budou místo obvyklých 200 Kč platit pouze 50 Kč měsíčně. Tato nabídka platí až do 31. října letošního roku.

V průběhu září je navíc možné toto poplatkové zvýhodnění kombinovat s poukázkou na pohonné hmoty v hodnotě 500 Kč, kterou klienti mohou využít v síti čerpacích stanic Čepro a EuroOil. Poukázku klienti získají zároveň s poskytnutým úvěrem.

Mezi další přednosti Malého investičního úvěru patří například bezplatné vyhotovení žádosti o úvěr, nenáročná administrativa a možnost odkladu splátek jistiny až o 6 měsíců. „Protože zemědělská výroba je převážně sezónní záležitostí, víme, že právě naši klienti - zemědělci ocení možnost zpětně profinancovat část investovaných výdajů a  to za období uplynulých šesti měsíců, případně předčasně úvěr splatit,“ doplňuje Basista.

Malý investiční úvěr je účelový úvěr, který mohou zemědělci využít k nákupu zemědělské půdy, techniky, budov, jejich zařízení aj. Je vhodný také k financování krátkodobých i dlouhodobých investičních záměrů. Splatnost úvěru lze rozložit až na dobu 15 let podle typu investice. Bližší informace o nabídce Malého investičního úvěru pro zemědělce je možné získat na webové adrese www.postovnisporitelna.cz nebo na infolince 800 210 210.

 

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy