Finance.CZ a JOBs.CZ mají společně nového finančního rádce!

10.01.2002 | , Finance.cz
2012 - Bulletin


Po té, co jsme před asi měsícem spustili nové finanční stránky na serveru známého rádia Impuls, uvádíme dnešním datem do chodu rozšířeného finančního rádce na serveru Jobs.CZ. V obsahu finačního rádce najdete informace, které vám mohou z řady důvodů zůstat při návštěvě www.finance.cz  skryty.

Ve finančním rádci klademe důraz na praktické informace a na poradenství. Na nových stránkách se můžete konkrétně podívat:

  • která platební karta je nejvýhodnější,
  • která směnárna nabízí nejnižší kurzy,
  • kde se podrobně informovat o leasingu,
  • jak nejlépe financovat vlastní bydlení a penzi,
  • jaké investice vám doporučujeme nebo
  • jak nastartovat hvězdnou kariéru!

Naše strana si tímto krokem slibuje zvýšení povědomí o značce Finance.CZ u laických uživatelů internetu. Náš partner - Jobs.CZ - se může těšit z rostoucího zájmu návštěvníků o jeho portál www.jobs.cz a z vyšší návštěvnosti stránek s nejaktuálnější nabídkou pracovních míst. Stránku finančního rádce stojí za to navštívit jen proto, že hledáte práci ve velké bance či pojišťovně. Nabídek zaměstnavatelů má Jobs.CZ tisíce!

Uživatele služby finančního rádce také jistě potěší on-line poradna, kde se mohou odborníků zeptat na konkrétní problém, který se týká jejich osobních financí. Na stránku a vybrané zajímavé sekce bude server www.jobs.cz upozorňovat online ve formě různých odkazů a reklamních bannerů.

,, Pro obě strany je projekt finančního rádce velmi výhodný, jelikož zadavatel tímto získá špičkovou sekci ve svých stránkách a poskytovatel může posílit dobré jméno nebo svoji návštěvnost. Tento trend bude pravděpodobně pokračovat se stále větší intenzitou" říká Ing. Pavel Manhalter, výkonný ředitel Finance.EU, společnosti, provozující Finance.cz.


Autor článku


Pomohl vám tento obsah? Dejte mu hodnocení:

Průměrné hodnocení: 0
Hlasováno: 0 krát

Články ze sekce: 2012 - Bulletin