KB mění od 1. ledna 2009 obsah a cenu vybraných balíčků pro podnikatele

05.01.2009 | , Komerční banka
Tiskové zprávy


S platností od 1. ledna 2009 upravila Komerční banka nabídku balíčků pro drobné podnikatele a firmy. Změna se týká především zavedení zdarma poskytovaných příchozích transakcí jako standardní součásti balíčku, změny v bezplatných výběrech z bankomatů KB a cenové zvýhodnění speciálního podnikatelského účtu pro začínající podnikatele.

„Vývoj naší nabídky pro podnikatele kopíruje vývoj potřeb tohoto významného segmentu klientů. Dle našich průzkumů právě počet plateb zahrnutých přímo v balíčcích je jedním z nejsledovanějších parametrů našich účtů. Zvyšování počtu transakcí uvítají především aktivní klienti. Ale i ti méně aktivní, např. začínající podnikatelé, na těchto změnách získají. Efekt Start za 99 Kč měsíčně je nejvýhodnějším balíčkem svého druhu na českém trhu,“ uvedl v souvislosti se změnami Sazebníku výkonný ředitel pro marketing Zdeněk Mojžíšek.

Od 1. ledna 2009 může majitel balíčku pro začínající podnikatele Efekt Start a balíčku Efekt kromě běžného účtu s měsíčními výpisy, platební karty Dynamic Card, telefonního nebo internetového bankovnictví s pěti odchozími platbami měsíčně zdarma využít nově i 5 příchozích transakcí měsíčně zdarma. Navíc se cena za vedení balíčku Efekt Start snížila z původních 117 Kč na 99 Kč měsíčně.

Nejvýraznější změnou prošel balíček Komfort určený pro náročnější klienty. Vedle běžného účtu s měsíčními výpisy, platební karty Prestige Card, internetového a telefonního bankovnictví nebo PC bankovnictví se klientovi zvyšuje počet odchozích transakcí zahrnutých v balíčku na 20 plateb z původních 10. Dále bude mít klient v rámci balíčku stejný počet, tj. 20, příchozích transakcí měsíčně zdarma. Platební karta Prestige Card nově umožní zdarma všechny výběry z bankomatů KB.

Poslední balíček v řadě, který doznal změn, je balíček Excelent, obsahující nadstandardní soubor moderních nástrojů určených ke komplexnímu řízení firemních financí. Mezi ně patří dva běžné účty - jeden v Kč a druhý v cizí měně (v EUR nebo USD) - s měsíčními výpisy, dvěma platebními kartami Business Silver Card a VISA Electron a 50 odchozími transakcemi prostřednictvím internetového nebo PC bankovnictví. Nově je v ceně balíčku také 50 příchozích transakcí zdarma. Všechny výběry z bankomatů KB zdarma jsou samozřejmostí již několik let.

Plná verze nového Sazebníku je klientům k dispozici již od 1. 12. 2008 na internetových stránkách KB a na všech obchodních místech.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy