Nová a pevná opora pro každé zranění

27.03.2009 | , Česká pojišťovna
Tiskové zprávy


Nové úrazové pojištění České pojišťovny má zcela unikátní podobu a stává se ideálním doplňkem produktů životního pojištění jak pro dospělé tak i děti.

Hlavní myšlenkou nového úrazového pojištění je klienta v žádném směru neomezovat. A to nejen výběrem pojištění, které požaduje, ale také jeho cenou. Nejpodstatnější novinkou je především úplné rozvázání všech připojištění, takže zájemce si může vybrat opravdu jen takové, které skutečně potřebuje.

Klient si dnes může kombinovat úrazové pojištění ze šesti rizik, z nichž dvě jsou úplnými novinkami v portfoliu České pojišťovny. Jedná se o pojištění trvalé invalidity následkem úrazu a velice levné pojištění smrti úrazem v motorovém vozidle, jehož cena začíná už na 2 Kč měsíčně při pojistné částce 100 000 Kč. Při optimální kombinaci jednotlivých pojištění totiž klient může výrazně ušetřit anebo mít dokonce pojištění smrti úrazem zcela zdarma.

Ušetřit 10 % z ceny lze i tak, že si sjednáte úrazové pojištění online, kde si  můžete rychle a jednoduše cenu předem spočítat.

Další příjemnou změnou je zvýšení pojistného plnění u trvalých následků a drobných úrazů. Například u doby nezbytného léčení úrazu lze nově garantovat výši pojistného plnění u jednotlivých úrazů, které může dosahovat až 4000 Kč za každý den léčení. U trvalých následků nově Česká pojišťovna zavádí pětinásobnou progresi, čímž se v plnění dostává vysoko nad konkurenci.

Více informací o úrazovém pojištění získáte na stránce www.ceskapojistovna.cz/urazove-pojisteni.html nebo na lince Klientského servisu 841 114 114
 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy