Conseq rozšiřuje nabídku o podílové fondy ING Group

03.04.2009 | , Conseq
Tiskové zprávy


O podílové fondy mezinárodní finanční skupiny ING Group rozšiřuje nabídku produktů největší nebankovní investiční manažer v České republice Conseq Investment Management, a.s. Jedná se o téměř 50 titulů, které mají v ČR registraci.

ING Group je mezinárodní finanční instituce původem z Holandska s více než 150 letou tradicí, poskytující širokou škálu produktů a služeb v oblasti bankovnictví, pojišťovnictví a správy aktiv ve více než 70 zemích světa. Její fondy v ČR spravuje a prodává společnost ING Investment Management. Na zdejším trhu působí od roku 1997 a ve své správě má aktiva v hodnotě 87 miliard korun. Mimo jiné řídí i největší akciový fond registrovaný v ČR, ING Český akciový. Tituly spravované v ČR získávají pravidelně špičkové ratingy od agentury Morningstar (více viz www.ingfondy.cz).

Rozšíření produktové nabídky je v souladu s koncepcí společnosti Conseq, která jako český nezávislý investiční manažer nabízí klientům nejen fondy Conseq Invest, které sama obhospodařuje, ale také široké portfolio produktů dalších kvalitních a prověřených správců majetku.

„ING pro nás představuje spolehlivého partnera reprezentovaného tradičními hodnotami a inovativním přístupem,“ říká Richard Siuda, ředitel externího prodeje společnosti Conseq. „Navíc jde o jméno, které je velmi dobře zavedeno i na českém trhu a  tedy dobře známé našim klientům i investičním zprostředkovatelům.“

„Naše společnost koncipuje nabídku svých produktů tak, aby z nich bylo možné sestavovat typová portfolia a diverzifikovat jejich prostřednictvím investice do více investičních profilů. Díky tomu jsou dobře využitelná pro všechny distributory, kteří projeví zájem o doplnění své nabídky. Skupinu Conseq vnímáme jako špičkového poskytovatel investičních služeb, působícího na českém trhu řadu let. Spolupráce s ním je tedy pro nás jednoznačně přínosem,“ dodává Miloš Filip, ředitel distribuce a marketingu ING Investment Management.

Conseq IM patří svou nabídkou více jak 400 podílových fondů různých investičních manažerů a několika typů obhospodařovaných portfolií k hlavním poskytovatelům investičních příležitostí českým investorům. Podílové fondy ING je nyní možné nakoupit v sídle společnosti Conseq Investment Management, a.s., a dále zejména prostřednictvím sítí finančních poradců a investičních zprostředkovatelů, s nimiž společnost spolupracuje (jejich seznam viz www.conseq.cz).

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy