Raiffeisenbank rozšiřuje služby: Nabízí rizikové životní pojištění

08.04.2009 | , Raiffeisenbank
Tiskové zprávy


Raiffeisenbank kromě bankovních služeb více rozšiřuje i nabídku pojišťovacích služeb, na všech svých pobočkách nabízí i rizikové životní pojištění ve spolupráci s pojišťovnou Generali.

V rámci rozšiřování své produktové nabídky Raiffeisenbank doplňuje řadu pojistných produktů o  rizikové životní pojištění. „Ve spolupráci s pojišťovnou Generali nabízíme klientům pojištění, které je oproti standardní nabídce pojišťoven i bank v celé řadě prvků ojedinělé,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Jiří Rys.
Klienti mají možnost si vybrat ze tří základních variant tohoto typu pojištění. Pro klienty se zhoršeným zdravotním stavem má banka připravenu variantu bez vyplňování zdravotního dotazníku či jakéhokoli zkoumání zdravotního stavu. Vyšší než standard jsou i jednotlivé pojistné částky. Např. v  případě smrti následkem autonehody bude pojišťovnou vyplacen dvojnásobek pojistné částky a při 100% invaliditě bude klientovi vyplacen pětinásobek pojistné částky.
Pojištění odškodnění definovaných úrazů s asistenčními službami klientovi kryje náklady na pomoc např. při úklidu bytu, donášku jídla, zařízení nákupu či doprovod k lékaři a na úřady, mají rovněž k dispozici nonstop tísňovou linku či ošetřovatelské služby.
Kromě rizikového životního pojištění banka dále nabízí kapitálové a investiční životní pojištění nebo individuální cestovní pojištění. V rozšiřování bankovních služeb o pojišťovací produkty bude Raiffeisenbank pokračovat i nadále.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy