Allianz pojišťovna připravila speciální nabídku pojištění pro restaurace a penziony

21.04.2009 | , Allianz
Tiskové zprávy


Allianz pojišťovna připravila speciální nabídku pojištění pro podnikatele  v oboru restaurací a penzionů. Nabídka je určena pro restaurace, vinárny, kavárny a další zařízení, kde převládají stravovací služby a dále pro penziony.

Pilířem nabídky je Komplexní program pojištění podnikatelů NOE Plus, který je určen pro střední a menší podnikatele v oblasti obchodu, výroby i služeb. Allianz pojišťovna tento program rozšířila o nové parametry zohledňující specifické potřeby provozovatelů restaurací a penzionů.

K pojištění NOE Plus lze nyní sjednat celou řadu speciálních připojištění, která pokryjí pojistné potřeby restaurací nebo penzionů:

  •  Pojištění škod na stavebních součástech pronajatých budov
  •  Pojištění zahradního nábytku
  •  Pojištění denních tržeb
  •  Pojištění odpovědnosti za škody způsobené přenosem salmonely
  •  Pojištění výherních automatů (kromě vandalismu a škod vzniklých na penězích uvnitř automatu

Majitelé restaurací a penzionů si tak mohou snadno, rychle a komplexně pojistit všechna obvyklá rizika související s tímto druhem podnikání.

Speciální připojištění pro restaurace a penziony lze sjednat zcela zdarma. K dalším výhodám nabídky patří možnost čerpání akčního zvýhodnění pojištění ve výši min. 30 % a bonusy za bezeškodní průběh včetně možnosti jejich převodu od jiného pojistitele.

Program NOE Plus umožňuje vybrat si z nabídky různých druhů a variant pojištění a tak si samostatně zvolit nejvýhodnější kombinaci přesně podle typu činnosti, možností a potřeb konkrétního provozovatele. Pojištění je k dispozici ve třech variantách pojistné ochrany (Normal, Optimal, Exkluziv Plus); ty se liší pojištěnými riziky, limity pojistného plnění, územním rozsahem krytí a výší pojistného. Při vyšším počtu sjednaných pojištění je možné čerpat řadu zajímavých slev.

Součástí Komplexního pojištění podnikatelů NOE Plus jsou non-stop bezplatné asistenční služby Home Asistance až do výše 8000 Kč ročně, z nichž provozovatelé restaurací a penzionů ocení především servis elektrospotřebičů, služby deratizace a dezinsekce a služby související s odvrácením stavu nouze (instalatér, topenář, zámečník, elektrikář, sklenář, pokrývač). Nedílnou součástí klientského servisu Allianz pojišťovny je rychlá, kvalitní a transparentní likvidace pojistných událostí.

Speciální nabídka pro majitele restaurací a penzionů trvá až do 31. října 2009.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy