Strategy Runner – nový standard on-line obchodování

14.05.2009 | , Colosseum, a.s.
Tiskové zprávy


On-line obchodování s komoditními a finančními futures láká stále více investorů. Kdo by nechtěl otevřít obchod s ropou nebo akciovým indexem S&P 500 a jeho výsledek znát již během několik vteřin?

Spolu s rostoucím počtem on-line investorů dochází i k výraznému nárůstu jejich požadavků na obchodní aplikaci. Standardem se stávají grafy s technickou analýzou nebo inteligentní pokyny jako jeden ruší druhý (OCO) a další funkce, které byly ještě před několika lety dostupné jen profesionálním investorům.
Jednou z platforem, které vyšly vstříc nárokům retailových investorů, je Strategy Runner od stejnojmenné izraelské technologické společnosti. Ačkoliv je Strategy Runner relativně nový systém, nalezl si během krátké doby cestu do portfolií všech hlavních brokerských společností a zařadil se po bok takových standardů jako jsou CQG nebo Patsystems (J-Trader).
Největší devizou platformy Strategy Runner je vysoký uživatelský komfort a funkce obchodování z grafů. Přestože Strategy Runner uspokojí i pokročilejší investory, je uživatelsky příjemný a oceňují jej i začínající investoři.


Výhody Strategy Runneru:

- uživatelský komfort
- vynikající grafy včetně technické analýzy
- revoluční obchodování z grafů
- profesionální hloubka trhu
- inteligentní pokyny (posuvné stopy, jeden ruší druhý aj.)

 

strategy_runner.JPG

 

Prostřednictvím Strategy Runneru je možné obchodovat se všemi hlavními futures kontrakty (komoditní a finanční futures) po celém světě. Platforma disponuje reálnými kurzy na všechny trhy včetně profesionální hloubky trhu s aktuální hodnotou nabídky a poptávky. V hloubce trhu (depth-of-market) jsou zobrazeny i všechny otevřené pozice a zadané pokyny, které lze přímo zde měnit nebo rušit.
Kromě hloubky trhu jsou k dispozici detailní grafy pro provádění technické analýzy. Systém umožňuje zobrazit všechny nejpoužívanější typy grafů. Samozřejmostí pak je kompletní technická analýza zahrnující několik desítek indikátorů a technické kreslení.

Revoluční obchodování z grafů
Hlavní výhodou platformy Strategy Runner je unikátní funkce obchodování z grafu, tzv. visual trading, která umožňuje veškeré operace s účtem z grafického rozhraní. Díky ní vidí investor otevřené pozice a pracující pokyny přímo v grafu. Pokud chce zadat pokyn, stačí kliknout na příslušnou úroveň v grafu. Investor se tak nemusí obtěžovat s vypisováním hodnoty kurzu. Jestliže chce investor pokyn změnit (hodnotu limitního nebo stop pokynu), stačí jej přímo v grafu přetáhnout myší. Systém je vytvořen tak, aby mohl investor co nejrychleji a nejpohodlněji reagovat na nejnovější vývoj. Zrušit pokyn, uzavřít všechny pozice nebo přetočit pozici je možné jediným kliknutím.
Platforma Strategy Runner akceptuje kromě běžných pokynů i řadu pokročilých pokynů, které výrazně usnadňují obchodování. Jde např. o jeden ruší druhý (OCO), závorky (bracket), posuvné stopy (trailing stops) nebo inteligentní výběrní limity (scale-out). Stop pokyny a automatické výstupy (syntetické pokyny) jsou navíc drženy na obchodních serverech, takže vypnutí počítače nebo přerušené připojení na internet neovlivní platnost pokynů!

strategy_runner_chart.JPG

Tréninkový účet
Pokud si chcete platformu Strategy Runner vyzkoušet, aktivujte si TRÉNINKOVÝ ÚČET na stránkách WWW.COLOSSEUM.CZ. S jeho pomocí si můžete vyzkoušet všechny funkce platformy Strategy Runner a to na skutečných burzovních kurzech.

 

 

Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy