S kreditkou od Citibank na dovolenou levněji

15.05.2009 | , Citibank
Tiskové zprávy


Slevu až 8% na zájezdy pořádané cestovní kanceláří EXIM tours získá od nynějška každý držitel Citi kreditní karty. Jedna z největších cestovních kancelářích působících na českém trhu se nově stala partnerem exkluzivního programu Citi Club, který v České republice v únoru spustila Citibank.

 „Sleva ze základních cen katalogových nabídek  EXIM tours placené kteroukoli námi vydanou Citi kreditní kartou činí 8%. U tzv. „last moment“ zájezdů a speciálních nabídek pak platba Citi kreditní kartou zlevní zájezd o 4%,“ vysvětluje Marek Dostál, ředitel segmentu kreditních karet Citibank a dodává: „Sleva se vztahuje na všechny, kdo s držitelem Citi kreditní karty cestují. Rodina tak na dovolené může ušetřit i několik tisíc korun.

Program Citi Club mohou využívat všichni držitelé Citi kreditních karet včetně těch, kteří mají základní variantu Citi kreditní karty Classic, za jejíž vydání a vedení neúčtuje banka žádný poplatek. Citi Club je unikátní tím, že klienti nemusí sbírat žádné body, aby v budoucnu získali určitý benefit. Sleva je jim poskytnuta hned při placení, přímo u obchodníka. O uvedenou slevu tedy zaplatí méně.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy