Představenstvo Hypoteční banky je čtyřčlenné

10.06.2009 | , Hypoteční banka
Tiskové zprávy


Představenstvo Hypoteční banky se po jmenování Martina Vaška, náměstka generálního ředitele Hypoteční banky pro věci finanční, rozrůstá do čtyřčlenné podoby.

Představenstvo Hypoteční banky se po jmenování Martina Vaška, náměstka generálního ředitele Hypoteční banky pro věci finanční, rozrůstá do čtyřčlenné podoby. Již v únoru 2009 doplnil představenstvo náměstek generálního ředitele pro věci obchodní Vlastimil Nigrin. Předsedou představenstva Hypoteční banky je generální ředitel banky Jan Sadil a místopředsedou představenstva Petr Hlaváč, náměstek generálního ředitele pro věci úvěrové.

Doplnění představenstva bude jistě přínosem při rozhodováních o všech strategických rozhodnutích banky. Oba kolegové, kteří představenstvo posílili v tomto roce, jsou zárukou špičkové odbornosti a vysokých řídících schopností,“ uvedl generální ředitel Hypoteční banky Jan Sadil.

Martin Vašek (32) nastoupil do Hypoteční banky v únoru. Předtím působil na vedoucích pozicích v ČSOB, naposledy jako ředitel Zpracování operací. Martin Vašek je absolventem fakulty Financí a účetnictví Vysoké školy ekonomické v Praze. Je ženatý, má dvě děti a mezi jeho záliby patří squash, lyžování a basketbal. Hovoří anglicky a německy.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy