Zelená úsporám: UniCredit Bank zvýhodní úvěrové i depozitní produkty

10.07.2009 | , UniCredit Bank
Tiskové zprávy


UniCredit Bank zvýhodnila produkty pro fyzické osoby určené na financování nákladů při realizaci ekologických projektů z programu Zelená úsporám.

  • Zvýhodněná úvěrová nabídka pro žadatele o dotace z programu Zelená úsporám
  • UniCredit Bank ocení šetrnost k životnímu prostředí vyšší úrokovou sazbou u Garantované vkladu Maxim
  • Úroková sazba pojištěného hypotečního úvěru klesá až na 4,44 %

UniCredit Bank zvýhodnila produkty pro fyzické osoby určené na financování nákladů při realizaci ekologických projektů z programu Zelená úsporám. Aktuální nabídka zahrnuje financování formou osobního úvěru s bezkonkurenční úrokovou sazbou ve výši od 8,85 % nebo hypotečního úvěru bez poplatku za zpracování a s možností předčasné splátky. O administrace dotací mohou žádat klienti na všech 60 pobočkách UniCredit Bank od 16. července 2009.

V souvislosti se zapojením do programu výplaty dotací z programu Zelená úsporám, který je určen pro majitele domů určených pro bydlení, UniCredit Bank výrazně usnadní přístup žadatelů k finančním prostředkům. „Kromě možnosti kdykoliv splatit úvěr bez sankčních poplatků jsme u osobních úvěrů snížili úrokovou sazbu až o 4 % p.a. Při žádosti o hypoteční úvěr mohou klienti ušetřit až 30 000 Kč v rámci zrušení poplatku za zpracování,“ komentoval zvýhodněnou nabídku Jakub Dusílek, ředitel úseku Segmentové a produktové řízení retailového bankovnictví UniCredit Bank.

Podmínkou získání výhodných podmínek je vedle obvyklé žádosti o úvěr a skóringu klienta též podání žádosti  o dotaci na opatření podporované programem Zelená úsporám.

Klienti UniCredit Bank získají s dotací lepší úrok u depozit

Žadatelům o dotace umožní UniCredit Bank jako jediná na trhu lepší zúročení volných finančních prostředků. Klienti mohou v čase, kdy nevyužijí všechny finance, získat u Garantovaného vkladu Maxim na 6 měsíců úrok ve výši až 2,45 % p.a.*, na 12 měsíců sazbu ve výši až 2,65 % p.a.*, na 24 měsíců sazbu ve výši až 3,05% p.a. * nebo na 60 měsíců sazbu ve výši až 4,05% p.a.* Garantovaný vklad Maxim zaručuje okamžitý přístup k penězům kdykoliv bez sankčních poplatků a garantuje úrokovou sazbu po celou dobu trvání vkladu. Zřízení vkladu je navíc zdarma. Podmínkou pro získání nároku na zvýhodněné úročení depozit je kladně vyhodnocená žádost o dotaci z programu Zelená úsporám. * Úrokové sazby u Garantovaného vkladu MAXIM platí do odvolání a za podmínek definovaných bankou.

UniCredit Bank: hypotéka s nejnižším úrokem na trhu

UniCredit Bank aktuálně nabízí nejnižší úročení hypotečního úvěru na českém trhu. Pokud se klient rozhodne pro jednoletou fixaci a zároveň s hypotékou uzavře pojištění schopnosti splácet, pořídí si osobní konto a kreditní kartu, UniCredit Bank v takovém případě poskytuje úrokové sazby již od 4,44 % p.a.* V případě tříletých a pětiletých fixací je zvýhodněná sazba shodně již od 5,07 % p.a.*

Pojištění schopnosti splácet dává klientům po celou dobu splácení jistotu, že v případě nenadálého výpadku příjmu v souvislosti s nemocí, úrazem, ztrátou zaměstnání či úmrtím převezme úhradu splátek pojišťovna. Při uzavírání hypotečního úvěru je pojištění schopnosti splácet přirozenou doplňkovou službou, kterou v současné době využívá stále více klientů.

Při sjednávání hypotečních úvěrů u UniCredit Bank je samozřejmostí individuální přístup v podobě bezplatné asistence osobního bankéře, který klienta seznámí se všemi podrobnostmi a formalitami a provede jej celým procesem bezproblémového schválení a vyřízení hypotéky.

* Akční nabídka UniCredit Bank platí do odvolání a za podmínek definovaných bankou.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy