Záložna WPB Capital posílila a prodlužuje úspěšnou vkladovou akci

27.07.2009 | , WPB Capital
Tiskové zprávy


Téměř jeden tisíc nových smluv. Takový je výsledek poločasu kampaně „Dárek pro Vaše úspory“, kterou od 27. července odstartovalo spořitelní družstvo WPB Capital. Kampaň zaručuje nejen nejvyšší úrokový výnos na českém finančním trhu až ve výši 5,95 procent ročně, ale při založení vkladového účtu minimálně na 18 měsíců a ve výši nad 100 tisíc korun vyplácí novým klientům i prémii ve výši až šesti tisíc korun.

WPB Capital akcí oslovuje širokou veřejnost a díky vysokému počtu nových klientů opět významně posiluje svoji pozici mezi největšími družstevními záložnami. „Kampaň měla být původně ukončena k poslednímu dni měsíce září, ale pro enormní zájem veřejnosti byla prodloužena do konce listopadu o celé dva měsíce,“ vysvětluje Tomáš Chrobák, člen představenstva družstevní záložny.

U vkladatelů je největší zájem o dlouhodobé termínované vklady se splatností na osmnáct a čtyřiadvacet měsíců. Bez zajímavosti není ani fakt, že lidé stále častěji využívají Spoření na dálku. V rámci akce si totiž klienti WPB Capital založili přes šedesát procent vkladových účtů právě prostřednictvím internetu, a nemuseli tak vůbec navštívit centrálu družstevní záložny v Jeruzalémské ulici v Praze 1. „Přes internet se na nás obracejí stále mladší lidé, kteří se dříve o své finance nijak systematicky nestarali. Nyní o svých úsporách více přemýšlejí a dávají jim šanci zhodnocení,“ doplňuje Tomáš Chrobák.

Peněžní prémie do výše šesti tisíc korun je vkladatelům vyplácena po připsání stanovené úložky na nový spořicí účet nebo termínovaný vklad způsobem, který si klient sám zvolí. WPB Capital zašle finanční odměnu zpět na klientův běžný účet nebo peníze připíše rovnou k jistině na nově založený vkladový účet. Peněžní cena je klientovi vyplacena pouze jednou a nevztahuje se k počtu založených vkladových účtů. Jednoduše řečeno – jeden klient, jedna prémie.

V družstevních záložnách se vyplatí vložit své peníze především do termínovaných vkladů, tradičních bankovních produktů, které přinášejí jistotu a solidní zúročení i v době ekonomické krize. A riziko? Naprosto žádné! Vklady jsou i u družstevních záložen - stejně jako u bank - stoprocentně pojištěny až do výše 50 tisíc euro, tedy zhruba do 1,3 milionu korun.


Autor článku

Komerční sdělení  

Články ze sekce: Tiskové zprávy