V Litvínově praskl horkovod, domácnosti budou ve středu bez tepla

03.11.2009 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Most 3. listopadu (ČTK) - Na 4000 domácností v Litvínově zůstane ve středu kvůli havárii na horkovodu bez tepla a teplé vody. Odstávka začne spolu s opravou v 09:00, s ukončením prací a obnovením dodávek se počítá tentýž den v 17:00, informovala dnes ČTK mluvčí teplárny United Energy Miloslava Kučerová. Kvůli havárii horkovodu nemělo už začátkem října dva dny teplou vodu ani 11.000 domácností v Mostě.

Všechny odběratele podle Kučerové firma telefonicky informovala. "Zákazníkům slouží bezplatná telefonní linka 800 099 099, kde jsou pravidelně aktualizovány informace o opravě. K dispozici jsou rovněž webové stránky firmy www.ue.cz," uvedla.

Společnost United Energy, která zásobuje 34.000 domácností v Mostě a sousedním Litvínově, letos v létě poprvé po desítkách let nepřerušila dodávky teplé vody pravidelnou odstávkou. Každoroční dvoutýdenní letní odstávku firma už před dvěma lety zkrátila ve vybraných lokalitách obou měst na pouhé tři dny.

Problémům se však firma nevyhnula ani v létě. Bez teplé vody kvůli poruše na horkovodu se obyvatelé Mostu museli obejít už v polovině července.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK