Seznam koupil obchodní zastoupení Spráce od Online Recruitment

04.12.2009 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 4. prosince (ČTK) - Největší tuzemský internetový portál Seznam.cz koupil od společnosti Online Recruitment obchodní zastoupení služby Spráce. Spráce, která do portfolia Seznamu patří od roku 2004, bude nyní fungovat plně pod společností Seznam.cz. ČTK to sdělila mluvčí Seznamu Rita Gabrielová. Cenu transakce nezveřejnila.

Online Recruitment obchodně zastupoval službu Spráce od roku 2005. Zaměstnanci společnosti nyní přejdou pod Seznam. "Změna v obchodním zastoupení přinese větší koncentraci Seznamu na další rozvoj Spráce. Chceme zlepšit i její postavení na trhu," uvedl výkonný ředitel Seznamu Pavel Zima.

Vedením Spráce firma od prosince pověřila Davida Svatoše, který má se službou zkušenosti z Online Recruitment. "Společně se nám podařilo vybudovat silný tým nejen obchodníků, ale i IT odborníků, kteří budou jistě cenným přínosem pro Seznam a kteří již dobře zavedenou značku pracovního portálu Spráce posunou ještě dál," uvedla jednatelka Online Recruitmentu Andrea Tomšů.

Spráce.cz je služba Seznamu pokrývající nabídku i poptávku na online trhu pracovních příležitostí. Server navštíví měsíčně přes 300.000 uživatelů.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK