UniCredit Bank nabízí bezplatnou Valentýnskou hypotéku

16.02.2010 | , UniCredit Bank
Tiskové zprávy


UniCredit Bank uvedla na trh novou akční nabídku k hypotečním úvěrům. Od začátku února nabízí tzv. „Valentýnskou hypotéku“ bez poplatku.

Této zvýhodněné nabídky může využít každý klient, který požádá do konce února o hypoteční úvěr s minimálně pětiletou fixací zajištěný úvěrovým pojištěním schopnosti splácet. Vedle toho UniCredit Bank stále drží nejnižší úrokovou sazbu na trhu 4,44 % p.a., která platí do odvolání pro klienty, kteří si zvolí hypoteční úvěr s jednoletou fixací a založí si u UniCredit Bank osobní konto s kreditní kartou a pojistí si svou schopnost úvěr splácet.

Našimi akčními nabídkami se snažíme zájemce o hypoteční úvěr informovat, že v současné době je možné a zároveň výhodné si schopnost splácení úvěru pojistit, a to také pro případ ztráty zaměstnání,“ uvedl Jaroslav Žahourek, ředitel retailového bankovnictví UniCredit Bank.

UniCredit Bank rovněž otevřela v polovině ledna 2010 první klientské obchodní místo, které se specializuje na financování bydlení - Hypotéční centrum UniCredit Bank v ulici Na Příkopě 20 na Praze 1. Poskytuje profesionální poradenství a kompletní servis při financování bydlení. Hypoteční centra vzniknou i na dalších obchodních místech UniCredit Bank, ale už dnes uvítají každého zájemce specializovaní hypotéční bankéři na všech 22 hlavních pobočkách UniCredit Bank po celé ČR.

Autor článku

Tisková zpráva  

Články ze sekce: Tiskové zprávy