Telefónica O2 po pěti letech získala doménu o2.cz

24.08.2010 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 24. srpna (ČTK) - Telekomunikační operátor Telefónica O2 získal od společnosti Allstar Group po pěti letech jednání internetovou doménu www.o2.cz. Uvedla to O2 v tiskové zprávě. Detaily smlouvy firmy nezveřejnily.

O doménu operátor usiloval od svého přejmenování z Českého Telecomu na Telefóniku O2 v roce 2006. Allstar před tím doménu používala řadu let. O2 dosud využívala adresy www.telecom.cz a www.cz.o2.com. Domény by měly dál fungovat.

"Budování online komunikace s našimi zákazníky je pro nás strategickou prioritou. Jsem velmi rád, že jednání o doméně o2.cz vedla k úspěšnému konci a nyní ji můžeme nabídnout všem internetovým uživatelům. Usnadníme jim tak cestu k našim online prezentacím a nástrojům," uvedl ředitel online aktivit O2 Jindřich Fremuth.

Na doméně o2.cz bude umístěna hlavní firemní prezentace O2 představující nabídku produktů a služeb a celou společnost. Součástí stránek je také navigace na elektronický obchod a rozcestník k ostatním webovým prezentacím O2.

O svou doménu musel bojovat i předchůdce Vodafonu CR Český Mobil. V roce 2003 ji po zhruba třech letech jednání koupil od společnosti Comfor.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK