Hannahovou v čele Českých Radiokomunikací vystřídá Levinský

07.09.2010 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 7. září (ČTK) - Generální ředitelku Českých Radiokomunikací Jane Hannahovou po skončení jejího kontraktu vystřídá dosavadní obchodní ředitel Kamil Levinský (35). Hannahové skončí smlouva ve čtvrtém čtvrtletí příštího roku a a bude předsedkyní představenstva společnosti. Firma to dnes uvedla v tiskové zprávě.

Levinský byl zároveň od září jmenován výkonným ředitelem pro obchod a marketing a zástupcem generálního ředitele. V nové pozici bude zodpovědný za obchodní výsledky společnosti, strategii, rozvoj podnikání a marketing. Bude se podílet na všech klíčových strategických rozhodnutích a úzce spolupracovat Hannahovou.

"Jmenování Kamila Levinského je přirozeným krokem, který zajistí kontinuitu řízení, stabilitu a další rozvoj společnosti," uvedla Hannahová.

Levinský svou profesní dráhu zahájil jako auditor ve společnosti Ernst & Young. V roce 2002 se stal ředitelem interního auditu společnosti Eurotel a později byl ředitelem pro integrace procesů a kvalitu ve společnosti Telefónica O2. V Českých Radiokomunikacích pracuje od května 2007.

České Radiokomunikace působí na českém trhu 47 let. Mají dominantní postavení na trhu televizních vysílacích služeb a nabízejí také telekomunikační služby pro velkoobchodní a korporátní zákazníky.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK