Manažerem roku 2011 je Lubomír Stoklásek z Agrostroje Pelhřimov

26.04.2012 | , Financninoviny.cz
Zpravodajství ČTK


Praha 26. dubna (ČTK) - Manažerem roku 2011 se dnes stal Lubomír Stoklásek z Agrostroje Pelhřimov. Vítěze ankety 19. ročníku soutěže, kterou pořádá Manažerský svazový fond, vybrala komise ze 72 finalistů. Manažerkou roku byla zvolena ředitelka a předsedkyně rady Ústavu experimentální medicíny Akademie věd ČR Eva Syková.

Titulem vynikající manažer střední firmy byl oceněn ředitel ZLKL Loštice Ladislav Brázdil. Vynikajícím manažerem malé firmy je jednatel Domat Control System Pardubice Karel Vytřísal. Titul Mladý manažerský talent získal ředitel pro personalistiku a vnější vztahy ArcelorMital Ostrava Jan Rafaj.

Soutěž Manažer roku si bere za cíl objektivně a nezávisle vybrat a zviditelnit nejlepší lídry českého managementu, špičky ve svém oboru, významné osobnosti, jejichž metody jsou přínosem nejen pro rozvoj firem a ekonomiky i společnosti. Vyhlašovateli soutěže jsou Svaz průmyslu a dopravy ČR, Česká manažerská asociace a Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR. Do 19. ročníku soutěže byl nominován rekordní počet osobností, 194 manažerů a manažerek z celé ČR.

Autor článku

 

Články ze sekce: Zpravodajství ČTK